Overslaan en naar de inhoud gaan

De grootse mogelijkheden van JB

Jij bent op zoek naar een unieke inflatable waarmee je iedereen dé dag van zijn of haar leven kan bezorgen. Wij helpen jou daar graag bij! Laat ons weten wat je wensen zijn, alles is mogelijk. Tevens staan wij voor een goede service en garantie. Is jouw inflatable stuk? Onder het genot van een kopje koffie wordt deze gemaakt terwijl je wacht. En als je aan het wachten bent kun je meteen een kijkje nemen in onze grootse showroom. 

Samen met jou en het JB team ontwikkelen we de creatiefste en mooiste opblaasbare attracties op maat. Uiteraard met de beste materialen en de hoogste kwaliteit. Wij gaan voor groots! JB is niet voor niets marktleider op dit gebied en we laten je graag zelf ervaren waarom dat zo is!

Meer dan 38 professionals staan voor je klaar

Ons grootse bedrijfspand in Meppel is de thuisbasis voor de meer dan 38 professionals die bij JB werken. Elke dag staan zij klaar om jou verder te helpen. Of het nu gaat om de afdeling Design, Logistiek, Service, Sales, Financiën of Marketing: iedereen werkt samen. Met als doel om jou én jouw klanten te voorzien van de beste inflatables. Daar gaan we voor.

Verkoop1

Van eerste idee tot oplevering

Heb je een goed idee voor een nieuwe inflatable? Dan gaan wij graag met je in gesprek. We maken een 3D-ontwerp en maken dat werkelijkheid voor je. Daarbij checken we altijd of alles veilig in elkaar zit en testen we de opblaasattractie grondig. Na goedkeuring leveren we het product handzaam bij je af. Klaar voor groots gebruik!

Design

Garantie en Service

Wat je ook koopt bij ons, je krijgt er altijd garantie op. Als er toch onverhoopt fabricagefouten zijn, of het materiaal is niet goed, dan repareren wij het gratis voor je. Dat doen we op onze eigen serviceafdeling. Onze professionals zorgen voor een perfecte reparatie. Daar kun je op vertrouwen.

Logistiek

Showroom

Je bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom van maar liefst 2400 m2 in Meppel. Hier staat het JB team klaar met meer informatie en een demonstratie van onze producten. 

Verkoop2

Zelf ervaren? Bel ons!

Onze collega’s staan voor je klaar op 0522-246169. Samen maken we er iets moois van!

Marketing administratie

Ontmoet ons team

Ben je klaar voor een grootse ervaring? Neem dan contact met ons op!

Contact
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65