Overslaan en naar de inhoud gaan
Artikel

JB Inflatables blikt terug op succesvolle internationale evenementen!

Het verhuurseizoen is begonnen! In aanloop daarvan heeft JB Inflatables maar liefst drie evenementen georganiseerd. Met drie open dagen in Meppel en een meerdaagse beurs in Wieze (Belgie) kan JB Inflatables met trots terugkijken op leuke ontmoetingen, goede gesprekken en een enorme opkomst.

In maart konden mensen uit binnen- en buitenland een kijkje nemen in de showroom van JB Inflatables. Eén van deze open dagen werd speciaal gehouden voor onze Duits(talig)e klanten. In het Belgische Wieze werd een maand eerder een terugkerende beurs georganiseerd. Vanuit de Oktoberhallen stonden de deuren van JB Inflatables’ pop-up showroom twee dagen lang wagenwijd open voor bezoekers. En wat was het gezellig. Honderden mensen kwamen een kijkje nemen. Ze maakten een praatje, stelden vragen, dronken een kop koffie, aten een frietje en bekeken  alle  inflatables die in de hal stonden. 

 

Open dag van JB Inflatable in Wieze beurs belgie
Open dag van JB Inflatable in Wieze beurs belgie

Uiteraard moesten al die leuke springkussens ook uitgebreid getest worden en dat vonden de jongste bezoekers maar wat leuk. De vrolijke speelgeluiden maken zo’n beurs extra gezellig. Want dat is natuurlijk wat we het liefst zien: dat kinderen blij worden van onze springkussens!

JB - Wieze België 2022
JB showroom 2022

Dit zeggen bezoekers over JB Inflatables en de beurzen:

 

"Wij kopen al jaren onze springkastelen bij JB Inflatables. Steeds heel vriendelijk en een warm onthaal. Ook weer op de beurs in Wieze. Heel tevreden over de kwaliteit van de springkastelen. En een uitgebreide keuze. Heel belangrijk! De service is TOP!"

Dirk & Christine Attractieverhuur LVG Rijkevorsel

 

 

“Al jaren kopen wij ons springkastelen bij JB Inflatables en hebben er nog geen spijt! Dit jaar terug een bestelling van 6 springkastelen gedaan, en super content van de kwaliteit, aanpak, organisatie, … Ook kunnen we steeds op hun rekenen als er eens een herstelling moet gedaan worden.

Springkastelen-Nazareth

 

 

“Heel tevreden over de service. Altijd correct geholpen. Enorm tevreden van de kwaliteit. Voor ons een echte top!

Davy Hemiksem

Bekijk de aftermovie van de open dagen in Wieze!

Aftermovie JB - Wieze België 2022

Bestel je nu, dan heb je jouw inflatable nog deze week in huis! Twijfel je nog of weet je niet zo goed wat de juiste aanvulling zou zijn op je huidige assortiment? Bekijk dan eens onze Aanraders. Hier hebben we de meest populaire inflatables voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de JB Aanraders