Airmountains, je ziet ze overal in de recreatiebranche. Bij veel speeltuinen, campings, zwembaden en eethuizen zie je er wel een liggen. Logisch, want hiermee sta je garant voor springplezier. Zo'n opblaasbare springberg doet het altijd goed bij kinderen, weer of geen weer. De afmetingen van de Airtrampoline bepaal je zelf, waardoor het formaat altijd geschikt is voor de ruimte bij jouw accommodatie. De Airmountain wordt door ons binnen 1 dag ingegraven en geïnstalleerd. We doen dit overal in Europa.

  1. Gerealiseerd binnen 1 dag!
  2. Afmeting en kleuren naar eigen wens
  3. Levering in heel Europa

Geschikt voor alle leeftijden

Airtrampolines zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Onze airtrampolines zijn verkrijgbaar in verschillende standaard afmetingen en kleuren. 

Bekijk alle standaard airmountains
Image
Airmoutain standaard blauw

Aanschaf en Levering

Onze prijzen zijn inclusief het ingraven en installeren van de airmountain. Het installeren van de airmountain kan door ons gerealiseerd worden binnen 1 dag! Jij zorgt voor een stroompunt, wij zorgen voor de rest. Uiteraard zijn onze airmountains ook verkrijgbaar in jouw huisstijl en een afmeting naar keuze. 

Bekijk alle airmountains op maat
Image
Doos Airmountains

Marc spreken?

Hebben we je interesse gewekt? Of heb je vragen? Bel Marc even. Of vul het formulier in en we nemen snel contact met je op!

  • Marc
    Marc Alberts

JB Airmountains

JB Airmountains levert diverse unieke airmountains in geheel Europa. Bij de vervaardiging van al onze producten staan de woorden kwaliteit, veiligheid en animatie centraal.

* Verplichte velden
Algemene voorwaarden
Aan je aankoop zit een of meerdere voorwaarden. Lees alles hierover op de algemene voorwaarden pagina.

Marc spreken?

Hebben we je interesse gewekt? Of heb je vragen? Bel Marc even. Of vul het formulier in en we nemen snel contact met je op!

  • Marc
    Marc Alberts