Overslaan en naar de inhoud gaan
Artikel

Bereik een grotere doelgroep

Verhuur je vooral springkussens of één ander soort opblaasbare speeltoestellen? Dan kan het goed zijn om eens kritisch naar je assortiment te kijken. Er valt namelijk veel winst te behalen als je kiest voor meer diversiteit. Door je assortiment te verbreden kun je een grotere doelgroep bereiken. Bovendien speel je daarmee beter in op de uiteenlopende wensen van je bestaande klantenkring. Kies slim en bied meerdere vormen van beleving.

Image
Bereik een grotere doelgroep

Verleng je verhuurseizoen en creëer zekerheid

Met een breed assortiment verleng je jouw verhuurseizoen. Een water multiplay is bijvoorbeeld een hit in het zomerseizoen, terwijl je in de winter kunt scoren met een opblaasbare winterattractie. Door opblaasbare sumo pakken in je assortiment op te nemen spreek je weer een ander publiek aan. En blikvangers zoals Sarah & Abraham poppen kun je het hele jaar verhuren. Zo creëer je een continue inkomstenstroom én meer zekerheid.

Bied een totaalbeleving en verhuur met meer rendement

Zorg ervoor dat je weet wat je klanten willen. Op die manier kun je hen zo goed mogelijk helpen. Bied bijvoorbeeld een totaalbeleving aan. Verhuur inflatables met een IPS (Interactive Playsystem). Je klanten willen graag bij één partij terecht kunnen en tegelijkertijd kun jij je producten met meer rendement verhuren.

Lever direct wat de klant wil

Er is niets zo vervelend als ‘nee’ te moeten verkopen, zowel voor jouw klant als voor jouw omzet. Dit kun je voorkomen door je klanten een ruime keuze te bieden en door uit voorraad te leveren. Een uitgebreid assortiment is daarom heel belangrijk. Kun jij direct leveren wat je klant wil? Dan heb je een tevreden klant, die de volgende keer bij je terugkomt en mond-tot-mondreclame maakt voor jouw verhuurbedrijf.

Onderzoek waar jouw kansen liggen

Als verhuurbedrijf wil je natuurlijk vernieuwend en onderscheidend zijn. Vind je dat lastig? Het team van JB Inflatables helpt je graag. Waar liggen jouw kansen? Welke inflatables zijn het beste voor jouw onderneming? Wat zijn de populairste thema’s? Wij kunnen jou tips & tricks geven.

Met een breed assortiment verleng je jouw verhuurseizoen. Zo creëer je een continue inkomstenstroom én meer zekerheid.

Vernieuw en verbeter je assortiment

Zijn je springkussens aan vervanging toe? Grijp deze kans om je assortiment te vernieuwen en te verbeteren. Het verkoopteam van JB Inflatables ondersteunt je daar natuurlijk graag bij. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en produceren inflatables met steeds meer beleving en in de nieuwste thema’s. Met ruim 3.000 inflatables op voorraad kunnen wij direct jouw inflatable snel leveren.

+31 (0)522 24 61 69
Image
Service van JB Inflatables; Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables en Springkussens online. Goede Service & Garantie