Service

Wij nemen onze klanten en onze inflatables serieus. Daarom bieden wij jou de beste service. Altijd. Wij staan garant voor kwaliteit en persoonlijke support.

 

Garantie en reparatie

Soms kan er iets misgaan. Geen probleem! Ook dan kun je gewoon op ons rekenen. Samen zorgen wij ervoor dat jouw inflatable binnen no time weer in bedrijf is. Wij bieden de allerbeste service door heel Nederland. De medewerkers van onze in-house reparatieafdeling staan voor je klaar om problemen met je springkussen op te lossen. Het is echter belangrijk om te vermelden dat we geen reparaties uitvoeren aan springkussens die schimmel, zand of water bevatten. Dit is omdat deze factoren de kwaliteit en veiligheid van onze medewerkers en apparatuur kunnen aantasten.

Welke voorwaarden zijn er verbonden aan een reparatie?

Ons antwoord daarop is simpel: Mocht zich een probleem voordoen binnen de gestelde garantie en service termijn met een van onze inflatables, dan lost onze inhouse service afdeling dat gewoon!

Heb je vragen over dit onderwerp? Bel Mark of Esmee.

+31 (0) 522 246 169

 

Hoe kan ik het beste communiceren over mijn probleem?

App of mail een foto en een beschrijving van het probleem met je inflatable naar ons reparatieteam. Zo kan onze servicemedewerker inschatten wat de beste oplossing is.

Heb je vragen over dit onderwerp? Bel Mark of Esmee.

+31 (0) 522 246 169

 

Mijn inflatable komt niet bij JB vandaan. Kan ik toch bij jullie terecht voor een reparatie?

Natuurlijk kan dat. Ook dan geldt: app of mail een foto en een beschrijving van het probleem met je inflatable naar ons reparatieteam. Omdat je natuurlijk wel wilt weten wat de reparatie zal kosten, spreken wij van tevoren de prijs af. Sowieso hanteren wij voor onze reparatieservice een uurtarief van €60 excl. BTW. En wil je dat wij je inflatable ophalen en terugbrengen, dan brengen wij hiervoor €199 excl. BTW transportkosten in rekening.

Heb je vragen over dit onderwerp? Bel Mark of Esmee.

+31 (0) 522 246 169

 

Kan ik mijn inflatable zelf repareren?

Eigenlijk is zelf repareren alleen mogelijk als het probleem een niet-belastbaar onderdeel betreft. In de meeste gevallen is het beter dat wij de inflatable repareren. Mocht zelf repareren een goede optie zijn, dan ondersteunen wij je natuurlijk met advies en ontvang je van ons een selfservicepakket. En blijk je het probleem toch niet zelf te kunnen verhelpen, dan zorgen wij natuurlijk alsnog voor een oplossing.

Heb je vragen over dit onderwerp? Bel Mark of Esmee.

+31 (0) 522 246 169

 

Probleem? Neem contact op met ons reparatieteam.

Wij staan klaar om je te helpen.

Bij schade aan je inflatable wil je natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing. Twijfel daarom geen moment en neem direct contact op. Bel voor een afspraak met ons reparatieteam.

+31 (0) 522 246 169
Image
Service van JB Inflatables; Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables en Springkussens online. Goede Service & Garantie