Overslaan en naar de inhoud gaan
Artikel

Licht, geluid: Actie! Ga voor Interactive Playsystems

Wil je graag inflatables met nét wat meer beleving? Of ben je op zoek naar een educatief spel vol actie en competitie? Kijk dan eens tussen de Interactive Playsystems (IPS) van JB Inflatables. Een parel binnen het assortiment.

De IPS zijn ontwikkeld door het team van JB Inflatables. “We zochten iets waarmee verhuurders hun springkussens konden pimpen. Iets nieuws, iets unieks”, zegt John Bosscher (JB). Dat werden de interactieve systemen, die gekoppeld kunnen worden aan bestaande inflatables. Denk hierbij aan een knop die – als iemand er op drukt – een actie veroorzaakt. “Maar”, legt John uit, “Uiteindelijk ging dat een eigen leven leiden en kwam het tot een heel eigen productlijn.”

Actie & Educatie!

Verhuurders kunnen hun assortiment verbreden met de IPS-producten en ook voor particulieren zijn de Interactive Playsystems een aanwinst. “Mensen willen iets nieuws, meer actie. En we zien dat IPS vaak educatief wordt ingezet”, zegt John. “Bijvoorbeeld bij sportverenigingen of op scholen.”

Ga de strijd aan!

Met IPS kun je dus alle kanten op. Spelers kunnen tegen elkaar strijden door de knoppen zo vaak mogelijk in te drukken. Of je ze nu zelf aantikt, of scoort met een bal! De punten worden bijgehouden op het scorebord. Deze kun je namelijk via Wi-Fi verbinden met de knoppen. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Interactive Playsystems van JB Inflatables?

Bekijk het hele assortiment

Pssst…

Wist je dat JB altijd bezig is met nieuwe producten en technieken? Zo ook bij IPS. Volgend jaar komt er iets baanbrekends aan. Houd het assortiment van JB daarom goed in de gaten!