Overslaan en naar de inhoud gaan
Artikel

Leve de Koning(sspelen)! Hoera, Hoera, Hoera!

Het is bijna Koningsdag en dat betekent dat ook de traditionele Koningsspelen er aan komen! Op vrijdag 22 april kleurt het land oranje en worden overal leuke evenementen en activiteiten gehouden. Deze dag belooft extra feestelijk te worden want de Koningsspelen bestaan maar liefst 10 jaar. Én voor het eerst in 2 jaar mogen we weer feestvieren. Tijd om groots uit te pakken dus!

Ook bij Fun-Pro Attractieverhuur + Events pakken ze uit.

“Het zijn altijd wel gekke dagen, maar nu helemaal”

vertelt Teun Hermans. Hij is - samen met vader Kees - eigenaar van het bedrijf. “Bijna alles is al verhuurd. We hebben zelfs 5 extra vrachtwagens geregeld om alles te kunnen vervoeren. In totaal zijn we nu met 7 vrachtwagens onderweg. En dan is het gewoon vol=vol.

 

Van zeskampspelen tot grote stormbanen

Fun-Pro verhuurt allerlei inflatables door heel Nederland en zelfs over de grens. Teun ziet dat er bij de Koningsspelen zowel grote attracties, als kleinere spelen worden ingezet. "Dat hangt helemaal van de vereniging af. Als een vereniging een groot budget heeft, dan wordt er ook echt uitgepakt. We hebben nu bijvoorbeeld een Base Jump en een stormbaan van 200 meter verhuurd. Dat valt bij leerlingen van een middelbare school bijvoorbeeld goed in de smaak. Maar de zeskampspelen doen het altijd goed, vooral in de kleinere dorpen.”

Teun en vader Kees hebben nog allerlei maatwerk-producten in bestelling. Van springkussens tot spelen. Stukje bij beetje breiden ze hun assortiment uit, zodat ze steeds meer producten kunnen leveren voor Koningsdag en natuurlijk de Koningsspelen.

 

Ben jij klaar voor de Koningsspelen?

Heb jij de leukste inflatables al aan je assortiment toegevoegd en ben jij er helemaal klaar voor? Wat goed! We kunnen ons ook voorstellen dat je een beetje terughoudend bent geweest met aankopen doen. Nu we zeker weten dat de evenementen weer door kunnen gaan, wil je hier natuurlijk nog snel op in spelen. Geen stress, bij JB Inflatables kun je jouw favoriete attracties en spelen makkelijk en snel online bestellen! Binnen een paar dagen heb jij je bestelling al in huis en ben je ruim op tijd klaar voor Koningsdag.

Als verhuurder zoek je natuurlijk naar nieuwe manieren om klanten te trekken én te houden. Misschien ben je al actief als het gaat om marketingcampagnes en social media. JB Inflatables heeft een poster ontworpen die jij kunt gebruiken in je mails en op de socials. Zo vergroot je je naamsbekendheid en zullen mensen je niet snel vergeten. Ben jij nog niet zo actief op deze platformen, dan is dit een mooie manier om uit te proberen of het iets voor je is:

Download de poster

Image
Koningsspelen poster voor inflatable verhuurders