Perfect voor turners, free runners en iedereen die veilig wil trainen: de opblaasbare turnmatten van JB Airtrack. Om het maximale uit een trick te halen en explosief te kunnen turnen heb je de zekerheid van een goede ondergrond nodig. Want hoe beter het materiaal is, hoe krachtiger de afzet wordt en hoe veiliger de landing wordt. Haal het maximale uit jezelf of uit jouw turners met deze topkwaliteit matten voor thuis en voor sportclubs!

Topkwaliteit van JB
Altijd 2 jaar garantie
Direct uit voorraad leverbaar

Airtrack Pro serie

Speciaal voor verenigingen en sportclubs hebben we de Airtrack Pro-serie. Dit zijn hoogwaardige turnmatten waarmee iedereen op een veilige en leuke manier kan trainen. De Airtrack is zacht en verend, waardoor het landen veel zachter is. Groot pluspunt, want de kans op blessures wordt hierdoor een stuk kleiner. 

 

 

Image
Turnsters Airtrack Pro

Airtrack home

Supertof als je thuis helemaal los kan gaan op je eigen turnmat natuurlijk! Speciaal voor thuisacrobaatjes hebben we ook Airtrack home edities. Ook perfect als je als prof thuis wilt trainen of niet in de gelegenheid bent om naar de turnhal te gaan. 

Image
Meisjes Airtrack

Bestel nu jouw Airtrack

Of je nu een Pro versie zoekt of een Home editie, wij hebben het. Wil je een turnmat in jouw clubkleuren of met logo? Ook dat kan! Laat ons  jouw wensen weten en we gaan voor je aan de slag. 

Direct regelen
Image
Airtrack meisjes vrijstaand