case

Bounce Valley Eindhoven: van een kerk naar opblaasbaar springparadijs!

Midden in een woonwijk in Eindhoven bevindt zich een locatie van het indoor springparkketen Bounce Valley…

Bounce Valley heeft in totaal 11 verschillende locaties. Deze vestiging van Bounce Valley heeft echter een zeer unieke setting. Zo zit deze locatie in de voormalige Helige Hartenkerk. Dat maakt dit indoor springparadijs wel heel erg bijzonder.

Image
Opblaasbaar springpark Bounce Valley Eindhoven roze en blauw online bij JB

Opdracht Bounce Valley Eindhoven

Dat het pand eerder een kerk huisvestte betekende dat het niet bepaald de blauwdruk had om tot een opblaasbaar springpark omgedoopt te worden. Zo waren er hoogteverschillen in de ruimte, moest er rekening gehouden worden met weinig stroomvoorzieningen en was het belangrijk dat de beperkte omvang en ‘aparte’ vorm zo efficiënt mogelijk benut werden. 

 

Aanpak inflatable park

Door de verschillende uitdagingen van deze locatie, moest er veel gepuzzeld worden. Hoe houd je rekening met een pand met zo’n unieke vorm en beperkte stroomvoorzieningen? Door goed te kijken naar wat er wél mogelijk is natuurlijk! De designers van JB stonden voor een leuke uitdaging. Op basis van de wensen van Bounce Valley, gingen zij naar de tekentafel om met een goed doordacht ontwerp te komen. Ondanks de beperkte omvang, bevat het park een ruime diversiteit aan attracties, dit maakt het park zo uniek en interessant.

Image
Opblaasbaar springpark Bounce Valley Eindhoven roze en blauw online bij JB

Eindresultaat opblaasbaar springpark

Uiteraard heeft Bounce Valley al andere vestigingen, dit maakt dat er al een duidelijke stijl is, die je overal terugziet. Ook in dit park is er een feestelijke en kleurrijke sfeer te zien. Aan de binnenkant is bijna niet meer te zien dat deze ruimte ooit een kerk is geweest. Tegenwoordig wordt deze ruimte benut door mensen die veel speelplezier beleven aan dit kleurrijke en uniek gevormde opblaasbare springpark.

 

 

"De attractiewaarde is heel hoog, ik vind het leuk om elke keer nieuwe mensen te ontvangen, die niet uitgespeeld raken."

- Tom, assistent manager Bounce Valley Eindhoven

Image
Tom, Assistent Manager van Bounce Valley Eindhoven, geeft een quote

 

Dit park bevat een aantal verschillende onderdelen en attracties, wat het tot een vermakelijk geheel maakt. Het heeft veel variatie. Zo bevat dit park bijvoorbeeld een ‘wipe out’ waar je overheen kan springen en een ‘catch the lights’ waar je jouw snelheid kunt testen terwijl je alle lampjes probeert te raken, ook heeft dit park een ‘ninja run’ en een aantal glijbanen. Je kunt hier zowel in je eentje als in groepsverband rondspringen. Een perfect recept voor een flinke dosis speelplezier voor jong en oud!

 

Meer weten? Bekijk de hier alle Inflatable Parks!

Wij helpen je graag

Ben je enthousiast geworden van wat je tot nu toe hebt gezien, maar zou je nog graag iets meer informatie ontvangen? Die geven wij je graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel direct!

+31 (0)522 24 61 69
Image
thumbnail_Mark.png