Artikel

Springkussens voor financiële dienstverleners: banken en hypotheekverstrekkers

Banken en hypotheekverstrekkers nemen hun maatschappelijke rol serieus. Naast de dagelijkse ‘business’ van financiële dienstverlening, steunen ze allerlei evenementen: van tennistoernooien en voetbalclinics tot culturele events en inzamelingsacties. Als dank voor hun steun mogen ze op het event reclame maken. En hoe doe je dat nou beter dan met een springkussen of opblaasbare promotion?

 

Image
financiële dienstverlener springkussen rabobank

Opblaasbare reclame bij sportevenementen

Van internationale toernooien tot clinics voor kids: banken en hypotheekverstrekkers maken heel wat sportevenementen mogelijk! Bijvoorbeeld als sponsor, en soms zelfs als organisator. Een echte win-win, want terwijl de deelnemers en toeschouwers genieten van een professioneel event, kun jij als bank effectief reclame maken. Bijvoorbeeld met een op maat gemaakte reclameboog bij de start en finish. Of met skytubes en skydancers in de kleuren van je huisstijl. Steunt jouw bank een voetbaltoernooi, dan kun je niet zonder opblaasbare voetbalboardings!

 

financiële dienstverlener finishboog rabobank
financiële dienstverlener skytube unive
financiële dienstverlener boarding ING

Grijpen maar! Opblaasbare cash machine

Welk evenement je ook sponsort of organiseert, voor een tof spel is altijd plek! Wat dacht je bijvoorbeeld van de cash machine challenge? Het idee is simpel: deelnemers stappen in een opblaasbare cash machine met een ingebouwde ventilator. Op de vloer liggen coupons of biljetten. Zodra je de ventilator aanzet, vliegen de biljetten in het rond. Grijpen maar! Dit spel is een echte publiekstrekker, dus van aandacht ben je verzekerd. 

 

Voor de kinderen: spel of springkussen

Steunt jouw organisatie een evenement voor kinderen? Dan mag een springkussen niet ontbreken! Bij JB Promotions bestel je makkelijk een springkussen op maat: in de kleuren van je organisatie, of in een unieke vorm die past bij je dienstverlening. Denk aan een huis of spaarvarken! Ook leuk: een opblaasbare game, zoals een spannend stokkenvangspel of een interactieve IPS tafel. Met zulke attracties maak je kinderen pas echt blij!