case

Sammontana, IT: Zomerse opblaasattracties voor ijsjesliefhebbers!

Als wij Hollanders aan een ijsjesgigant denken, komen we al snel uit bij OLA. Maar Italianen smelten weg bij Sammontana: al meer dan 70 jaar lang de favoriete ijscoboer van het land. Als je een bedrijf met zo’n immense historie, uitstraling en reputatie hebt, moet je marketing wel op orde zijn natuurlijk. Zeker op zonnige evenementen, waar (potentiële) klanten van alle leeftijden watertandend rondrennen.

Image
JB Promotions van JB Inflatables; De maatwerk specialist voor opblaasbare reclame artikelen en promotiematerialen op maat gemaakt in eigen huisstijl

Opdracht

De feelgoodfactor van Sammontana gaat door het plafond. Ook al worden hun ijsjes vaak buiten de deur gegeten. De fun spat ervan af. Het is gewoon genieten geblazen. Dat gevoel heeft JB samengevat in de unieke drie inflatables voor het merk: een kleurrijke football darts, vrolijke ijsjestwister en opvallende opblaasbare ijscokraam.

Image
sammontana
sammontana
sammontana

Aanpak

Met maatwerk inflatables kun je alle kanten op. Een paar frisse huisstijlelementen, een goed beeld van je doelgroep en een paar slimme ingevingen zijn genoeg om geweldige dingen te maken. Dat bewijzen de creaties voor Sammontana. Gelukkig was de samenwerking ook uiterst prettig. Zo ging het ijsbedrijf enthousiast aan de slag met onze designers en zorgden ze voor logo’s en huisstijlmateriaal van hoge kwaliteit.

 

Resultaat

Drie ultieme eyecatchers – of moeten we icecatchers zeggen? – waarmee badgasten, strandgangers, beursbezoekers en andere ijsliefhebbers de activiteiten van Sammontana al van heinde en verre spotten. Dankzij het unieke, herkenbare ontwerp van de inflatables heeft het merk een scoop op elk evenement waar ze komen.

 

Waar we ook komen, onze custom inflatables zijn een ware mensenmagneet. Met deze geweldige opblaasbare setup voor evenementen zouden we nog ijsjes op de Noordpool verkopen!

Sammontana

Meer weten?

Ben je enthousiast geworden van wat je tot nu toe hebt gezien, maar zou je nog graag iets meer informatie ontvangen? Die geven wij je graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel direct!

+31 (0)522 24 61 69
Image
JB Inflatables Meppel, Leverancier Opblaasbare Attracties & Springkussens. Koop Inflatables Online of vraag naar de maatwerk mogelijkheden