case

Inflatable 5K run, UK: zo zwaar (én leuk) kan lucht zijn!

In veel Britse gemeenten is een ‘obstacle run’ het hoogtepunt van de zomer. Voor binken en bierbuiken, kroegtijgers en krachtpatsers, sportievelingen en slampampers. Kortom: voor iedereen, die deze challenge aandurft, zijn krachten wil meten en zich onderweg hélemaal te pletter wil lachen. Op zoek naar het perfecte ontwerp voor zo’n race bood Running Events JB Inflatables een topbaan aan. En wij hen ook: eentje van 5.000 meter lang om precies te zijn. 

 

Image
Inflatable 5K run

Opdracht: 5 kilometer lachen, gieren, beulen

Het typische Britse decor voor zo’n uitputtingsslag is vaak ‘The Races’: de lokale renbaan. We moesten dus een parcours bedenken om ménsen tot het uiterste te drijven, in plaats van paarden. Uitgangspunt: sportief, veilig en leuk voor jong en oud, groot en klein, Iedereen dus. 

 

Aanpak: eerst bewijzen wat je belooft 

Op het ontwerp kregen we meteen akkoord. De organisatie wilde alleen zeker weten of het materiaal bestand was tegen een extra stootje. Geen probleem, we stuurden wat monsters op van de kwetsbare oppervlakken en naden. Allemaal extra verstevigd, water- en dus ook Guinness-proof. Klant gerust, groen licht. De rest was een eitje: stikken, plakken en verpakken maar!

 

Inflatable 5K run
Inflatable 5K run
Inflatable 5K run
Image
“Deze run haalt het beste in mensen naar boven: strijd én solidariteit. Huismoeders veranderen in ware commando’s, kinderen helpen elkaar over de eindstreep. Prachtig om te zien.”

Resultaat: jarenlang sport- en spelplezier

Nog diezelfde zomer konden in meerdere Engelse dorpen en steden mensen kruipen en sluipen, springen en wringen, strijden en glijden door, over en langs opblaasbare constructies als de Mega Mountains, Temple of Doom en Leap of Faith. Running Events verhuurt het parcours elk seizoen aan gemeenten of particuliere exploitanten die hiermee goud in handen hebben. Een attractie van topkwaliteit: oersterk, snel op te zetten, goed schoon te houden. Succes gegarandeerd, elk jaar weer!

Deze run haalt het beste in mensen naar boven: strijd én solidariteit. Huismoeders veranderen in ware commando’s, kinderen helpen elkaar over de eindstreep. Prachtig om te zien.

Meer informatie?

Ben je enthousiast geworden van wat je tot nu toe hebt gezien, maar zou je nog graag iets meer informatie ontvangen? Die geven wij je graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel direct!

+31 (0)522 24 61 69
Image
JB Inflatables Meppel, Leverancier Opblaasbare Attracties & Springkussens. Koop Inflatables Online of vraag naar de maatwerk mogelijkheden