Overslaan en naar de inhoud gaan
case

Filthy Girl, UK: moddervette fun voor Britse babes!

Filthy Girl - Mudrun & Party: dat is de volledige naam van het tweedaagse evenement in South Derbyshire, het heuvelachtige hart van Engeland. Vies worden en feesten, dat is al drie edities lang het hele idee. En, niet onbelangrijk: girls only. Want dames staan prima hun mannetje op het loodzware parcours van 5 of 10 kilometer, waarop JB het ze beslist niet eenvoudig heeft gemaakt! 

Image
Filthy Girl

Wie de stoffige hooibalen, heupdiepe prutsloten en spekgladde bospaden heeft overleefd, neemt het op tegen de opblaasbare eindbaas: een spiegelglad rubberen gevaarte, met als spectaculaire slotact een glijbaan van 50 meter. Kortom: gillen en glijden maar! ’s Avonds is het tijd voor de tweede helft. Nadat ze de modder van de race hebben afgespoeld, feesten alle deelneemsters zich tot diep in de nacht in het zweet onder het inspirerende dak van twee sfeervolle en sneeuwwitte inflatable domes.

 

Topkwaliteit springkussen

Van JB mag je de hoogste kwaliteit verwachten, dat is ons streven. Zo verstevigen we onze producten extra op plekken waar veel wrijving kan ontstaan. We weten dan ook zeker dat we kwaliteitsattracties verkopen aan verhuurders en exploitanten. Bovendien zijn onze speelparken snel op te zetten, goed schoon te houden en gemaakt van oersterk materiaal. Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop. Wij helpen je graag om jouw eigen speelparadijs te ontwikkelen.

 

JB snapte ons concept: overdag beesten, ’s avonds feesten. Voor beide onderdelen ontwierpen ze het ideale decor, dat we bij volgende edities zo weer kunnen opblazen!

Organisator Filthy Girl – Mudrun & Party 

filthy girl
filthy girl
Image
Filthy Girl

Het proces

Nadat jouw wensen duidelijk zijn, gaat JB aan de slag. Onze designer maakt een voorstel van het park. Met jouw persoonlijke JB accountmanager bespreek jij het design, waarna onze designer een voorstel maakt. Het designteam gaat voor je aan de slag om samen tot het beste resultaat te komen.

 

Filthy Girl: buiten battelen op een hilarische hindernisbaan 

Ook plannen voor een mud run? Bekijk de video om een idee te krijgen van wat er allemaal kan. Vertel ons jouw wensen en mogelijkheden en ons designteam ontwerpt een parcours op maat!

 

Meer weten?

Ben jij ook enthousiast geworden over onze inflatable parks en wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden. Bel ons direct!

 

+31 (0)522 24 61 69
Image
JB Inflatables Meppel, Leverancier Opblaasbare Attracties & Springkussens. Koop Inflatables Online of vraag naar de maatwerk mogelijkheden