Skip navigation
9.7
Kiyoh: Lees 80 reviews
Menu

Opblaasbare voetbalvelden en voetbalspellen

JB-Inflatables heeft verschillende opblaasbare voetbalspellen en voetbalvelden in haar assortiment.

Al deze voetbalspellen en opblaasbare voetbalvelden zijn leuk en vermakelijk voor jong en oud en zijn zowel door één persoon als in teamverband te spelen.

Opblaasbare voetbalvelden

Naast verschillende voetbalspellen hebben wij ook opblaasbare voetbalboardings met doeltjes en pannavelden en - kooien in ons assortiment. Deze zijn snel op te zetten en bieden veel plezier.

Bekijk al onze opblaasbare voetbalvelden en voetbalspellen in onderstaand overzicht.

De opblaasbare voetbalvelden van JB Inflatables

Bij JB Inflatables kunt u terecht voor veel verschillende opblaasbare voetbalvelden. Zo hebben we in ons assortiment bijvoorbeeld opblaasbare voetbalboardings. Hiermee zet u in een handomdraai een veelzijdig en groot voetbalveld neer inclusief doeltjes.

Verder kunt u voor een voetbalveld kiezen met een opblaasbare bodem of zonder bodem. Wilt u een “gewoon” potje voetballen kiest u voor zonder bodem, als u meer springkussen-stijl plezier wilt beleven, kiest u voor een opblaasbaar voetbalveld met bodem.

Andere populaire voetbalveld opties zijn de pannavelden of pannakooien. Een opblaasbare pannaveld kan uit meerdere veldjes bestaan zodat er bijvoorbeeld drie voetbalwedstrijden gelijktijdig kunnen worden gespeeld. Pannakooien hebben “muren” waardoor de bal niet uit het voetbalveld kan raken en u heeft een keuze tussen een opblaasbare pannakooi zonder dak of met dak zodat er ook met slecht weer gevoetbald kan worden.

Voetbalspellen die ook altijd plezier garanderen zijn de opblaasbare tafel voetbalvelden. Hierbij zitten de spelers vast waardoor voetballen een grote uitdaging wordt!

Opblaasbare voetbalvelden kunnen wij geheel op maat maken in uw eigen huisstijl en in de door u gewenste afmetingen. Ook kunnen wij geheel unieke ontwerpen maken voor opblaasbare voetbalspellen of voetbalvelden. Het kan niet gek genoeg; als u het kunt bedenken kunnen wij het ontwerpen en leveren!

Alle opblaasbare voetbalvelden en voetbalspellen worden van de hoogste kwaliteit materialen gemaakt en bieden daardoor optimale duurzaamheid. Voor alle opblaasbare voetbal producten geldt gratis en snelle levering en 5 jaar garantie inclusief kosteloze service afhandeling. Genoeg redenen dus om nu de immer populaire opblaasbare voetbalvelden en voetbalspellen te bestellen bij JB Inflatables!  

Bezoek de showroom of bestel direct:

Snelle offerte Snelle offerte