Overslaan en naar de inhoud gaan

Kleine springkussens

Ben jij op zoek naar één of meerdere kleine springkussens, die je bijvoorbeeld kunt verhuren voor kinderfeestjes, koopzondagen of andere feesten en evenementen en festiviteiten?

Kijk dan tussen onze mini modellen springkussens. De kleine, maar fijne springattracties zijn leverbaar in zowel open varianten als overdekte en met en zonder glijbaan.

Kleurrijk, uitdagend en vrolijk, dat zijn deze kleinere springkussens. En ze passen ook nog mooi in kleinere ruimtes of op plekken met een geringe ruimte (zoals parkeerplaatsen, een tuin of op straat). Zo zijn het fijne attracties voor kinderen!

Lekker springen en dansen

Of het nu gaat om de opening van bijvoorbeeld een nieuwe winkel, een verjaardagsfeest van opa of oma of een huwelijk: het is altijd fijn als ook de kleine bezoekers aan hun trekken komen. Nou, met de kleinere springkussens van JB krijgen ze gegarandeerd vermaak. Heerlijk springen en dansen!

5 jaar garantie

Zoals je van ons gewend bent gaat JB alleen voor de beste producten en kwaliteit. En dat benadrukken we nog maar eens extra door op de springkussens uit ons gehele assortiment een garantietermijn van liefst 5 jaar te geven.  Zo weet jij zeker dat je jouw klanten een attractie kunt verhuren die hem of haar geen problemen gaat geven. En gaat er onverhoopt toch iets stuk, dan repareren we dat gratis!

Kom je er niet helemaal uit, of heb je zelf een idee voor een ontwerp? Neem dan contact met ons op. We helpen en adviseren je graag verder in een persoonlijk gesprek.

Maatwerk

Je kunt het zo gek niet bedenken of JB kan het maken. We hebben genoeg voorbeelden om dit te bewijzen. Onze flexibiliteit komt voort uit maatwerk.

Meer over ons maatwerk
Image
Maatwerk_springkussens