Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote springkussens

Je zoekt een springkussens van een groot formaat? Zo groot dat ze lekker opvallen op evenementen? Die vind je ook bij JB!

De grote springkussens uit de collectie van JB hebben we hier allemaal voor je op een rij gezet zodat je in een overzicht onze verschillende thema's kunt zien!
Het zal dan ook niet lang duren of de kinderen op het evenement van jouw klant zullen er op staan te springen, koprollen en dansen!

Aandachttrekkers in optima forma

Deze springkussens zijn de toppers uit het assortiment van JB. Ze springen er letterlijk en figuurlijk bovenuit, want ze zijn enorm groot. Of het nu gaat om een zakelijk evenement of om bijvoorbeeld een buurtfeest, met deze springattracties zorgt jouw klant voor hoogstaand entertainment!

Op zoek naar een groot springkussen? Kies maar uit!

Sta je al te springen om nieuwe springkussen(s) in je collectie op te nemen? Dat moet haast wel na het doorbladeren van deze collectie. Maar misschien heb je zelf wel een idee voor een ontwerp! Dan maken we die voor je. Neem contact met ons op. Doe dat ook als je er niet helemaal uitkomt.
 

5 jaar garantie

Zoals je van ons gewend bent gaat JB alleen voor de beste producten en kwaliteit. En dat benadrukken we nog maar eens extra door op de springkussens uit ons gehele assortiment een garantietermijn van liefst 5 jaar te geven.  Zo weet jij zeker dat je jouw klanten een attractie kunt verhuren die hem of haar geen problemen gaat geven. En gaat er onverhoopt toch iets stuk, dan repareren we dat gratis!

Kom je er niet helemaal uit, of heb je zelf een idee voor een ontwerp? Neem dan contact met ons op. We helpen en adviseren je graag verder in een persoonlijk gesprek.

Maatwerk

Je kunt het zo gek niet bedenken of JB kan het maken. We hebben genoeg voorbeelden om dit te bewijzen. Onze flexibiliteit komt voort uit maatwerk.

Meer over ons maatwerk
Image
Maatwerk_springkussens