Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
festival inflatables
Terug naar assortiment

Stage & festival inflatable

Wil jij de show stelen op een feest of festivalterrein? Met onze inflatables schiet je populariteit de lucht in! Wat je wensen ook zijn, wij maken graag een gratis design op maat.

 

Gratis design aanvragen Bel +31 (0)522 24 61 69

  • Al vanaf € 2.999!
  • Spoedlevering mogelijk
  • Snel een gratis ontwerp in je mailbox
  • Optioneel eventsupport!
Lees meer Lees minder

Stage & festival inflatables op maat

Heb je er achter de schermen alles aan gedaan om je feest, festival of optreden een geweldig succes te maken? Uiteindelijk gaat het erom wat er op het terrein en op het podium gebeurt. Met onze stage & festival inflatables blaas je jouw publiek gegarandeerd helemaal weg.

Elk optreden een feestje

Dankzij de unieke opblaascreaties van JB Promotions kijken de bezoekers van je show hun ogen uit. Denk aan je bandnaam in opblaasbare megaletters op het podium of diverse enorme attributen om je thema te ondersteunen. Ook een gegarandeerde hit: onze opvallende opblaasbare looppakken.

Altijd in lijn met je thema

Onze inflatables voor stages & festivals zijn er in allerlei vormen, kleuren en maten. Als je het kunt bedenken, kunnen wij het maken. Heb je even geen inspiratie? Dan helpen wij je vanuit onze internationale ervaring met festivals, feestjes en andere evenementen. Wij geven je graag tips om je thema te ondersteunen.

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +31 (0) 522 246 169 Gratis design aanvragen