Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
Op maat gemaakte bogen op aanvraag bij JB Inflatables
Terug naar assortiment

Reclame & start-finish boog

Een gepersonaliseerde boog bij je sportwedstrijd of een reclameboog voor je winkel of showroom: reken maar dat die opvalt! Wij maken en leveren ze in alle soorten en maten.

 

Gratis design aanvragen Bel +31 (0)522 24 61 69

  • Al vanaf € 999!
  • Spoedlevering mogelijk
  • Snel een gratis ontwerp in je mailbox
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Lees meer Lees minder

Opblaasbare reclameboog, startboog en finishboog

Met een opblaasbare startboog en/of finishboog voor je sportwedstrijd heb je een echte blikvanger, die waarschijnlijk vaak wordt gefotografeerd. Op zoek naar een reclameboog voor bij je winkel of showroom? Ook daarmee zijn de mogelijkheden eindeloos! We maken graag een gratis ontwerp voor je, met alle kleuren, logo’s en extra’s die je wilt.

Fantastische aandachttrekkers!

Wat is een entree zonder een vrolijke opblaasbare boog? JB heeft ze in allerlei soorten en maten. Wil je dat deelnemers aan de jaarlijkse wielerronde in de buurt de finish niet kunnen missen? Bij ons vind je start-finishbogen in alle kleuren van de regenboog! Behoefte aan een reclameboog op maat voor je bedrijfsfeest? Wat je ook te vieren hebt, onze creaties zijn stuk voor stuk succesnummers! En wil je grootser of meer, ga dan voor een opblaasbaar 3D-object boven op de boog.

Stel snel jouw reclameboog samen

Onze designers hebben al ontelbare start-finish bogen ontworpen, voor klanten van over de hele wereld. Weet je al precies wat voor opblaasbare boog je wilt hebben? Omschrijf je wens en stuur wat voorbeelden mee, dan gaan wij dezelfde dag nog voor je aan de slag. Binnen 24 uur heb je een design op maat in je mailbox. Liever eerst de mogelijkheden bespreken? Geen probleem, ons verkoopteam staat klaar om je te helpen de perfecte reclameboog samen te stellen.

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +31 (0) 522 246 169 Gratis design aanvragen