Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
Beursstands
Terug naar assortiment

Opblaasbare beursstand

Opvallen op een beurs kan best lastig zijn, maar met onze inflatables springt je stand gegarandeerd in het oog. Wil jij je eigen beursstand ontwerpen? Wij helpen je graag!

 

Gratis design aanvragen Bel +31 (0)522 24 61 69

  • Al vanaf € 1.499!
  • Spoedlevering mogelijk
  • Snel een gratis ontwerp in je mailbox
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Lees meer Lees minder

Opblaasbare beursstand op maat

Wil je een complete beursstand laten ontwerpen of alleen een aantal opblaasbare details toevoegen? Het maakt niet uit, wij kunnen je overal bij helpen! Vertel ons hoe jij jezelf op een beurs wilt profileren en wij ontwerpen gratis passende opblaasbare oplossingen voor je.

Beursstand laten ontwerpen

Wij ontwerpen en ontwikkelen opblaasbare blikvangers in alle soorten, kleuren en maten. Compleet met logo’s en voorzien van alle andere designwensen die je hebt.

Blikvanger op elke beurs

Wil je jouw product, merk of organisatie op een beurs in de spotlight zetten, dan moet de aankleding van je stand tiptop in orde zijn. Met de inflatables van JB Promotions val je gegarandeerd op.

Ontwerp je eigen beursstand

Selecteer op onze site de opblaasbare beursstands die lijken op wat jij zoekt. Omschrijf hierbij je wensen: welk formaat had je in gedachten, welke kleuren zou je willen? Wil je er eigen logo’s of teksten op? Alles is mogelijk! Binnen 24 uur ontvang je van ons designteam een gratis ontwerp op maat in je mailbox.

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +31 (0) 522 246 169 Gratis design aanvragen