Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
Maatwerk opblaasbare reclame tenten producten op aanvraag te koop bij JB
Terug naar assortiment

Gepersonaliseerde reclame tent

De perfecte promotietent is voor iedereen verschillend. Gelukkig vind je bij JB Promotions een tent voor elk type event. In de kleuren die jij wilt én met jouw logo.

 

Gratis design aanvragen Bel +31 (0)522 24 61 69

  • Al vanaf € 1199!
  • Spoedlevering mogelijk
  • Snel een kosteloos ontwerp in je mailbox
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Lees meer Lees minder

Reclame tent met logo

Heb je een opening, beurs, festival of ander evenement? Met een gepersonaliseerde promotietent trek je de aandacht van bezoekers, voorbijgangers en alle andere mensen in de buurt.

Meer sfeer met een promotietent

Als je een themafeest organiseert, heb je een opvallend decor nodig. Of het nu gaat om een après-skiparty, sportevenement of zomerfestival: een gepersonaliseerde opblaasbare tent is een stralend middelpunt op elk feestje.

Pop-up beursstand

Een inflatable tent van JB Promotions zet je altijd en overal binnen 10 minuten op. Van beurs tot markt en van winkelcentrum tot dorpsplein en sportvereniging. Je creëert dus snel en eenvoudig een opvallende eigen plek of stand.

Product in tentvorm

Wil je een product aanprijzen vanuit jouw gepersonaliseerde tent? Dan kun je kiezen voor een eentje met logo en de kleuren van jouw merk. Of je pakt nog meer uit! We kunnen je promotent namelijk ook in de vorm van jouw product maken. Dat zorgt zeker weten voor een wow-effect!

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +31 (0) 522 246 169 Gratis design aanvragen