Productelementen

Hieronder vind je voorbeelden en informatie van allerlei soorten elementen die in een opblaasbaar park gerealiseerd kunnen worden. Staat jouw idee hier niet tussen? Geen probleem! Neem contact met ons op om je idee te bespreken.

Interactive arena

Interactieve Arena

 

 

Deze interactieve arena is een perfect element om het park interactief te maken! De IPS-arena is een gave speelarena waarbij je het opneemt tegen elkaar in een team of één tegen één. De arena is ingericht in de kleuren van jouw team, groen en rood. De score wordt automatisch bijgehouden door het scorebord dat je gemakkelijk in de IPS-arena kunt plaatsen. Een spannend spel voor fanatieke spelers!

 

Bekijk hier de case

Indoorpark elementen - interactieve tafel

Interactieve tafel

 

 

Heb je niet al te veel plek, maar wil je wel je park interactief maken? Dan is de interactieve tafel de perfecte oplossing. Twee personen spelen tegen elkaar door op de spots te drukken zodra deze in hun kleur oplicht. De score wordt automatisch bijgehouden door het scorebord. Een super-fanatiek spel voor jong en oud!

 

Bekijk hier de case

Indoorpark elementen-klimtoren

Klimtoren

 

 

Deze unieke klimtoren is een echte blikvanger. Deze klant heeft zijn park in het "space" thema laten ontwerpen en de raket als klimtoren maakt het helemaal af. De kinderen kunnen lekker klimmen en klauteren op deze fantastische raket klimtorens. Klimtorens kunnen ontworpen worden met jouw eigen idee!

 

Bekijk hier de case

Indoorpark elementen-sweeper

Sweeper

 

 

Klaar om te springen? Daag jouw klanten uit met deze coole Mechanische Sweeper. De Sweeper is een uitdagend, actief spel waarbij je moet proberen om langer dan je tegenstanders op je plek te blijven staan, terwijl de paal in het midden ronddraait!

 

Bekijk hier de case

Indoorpark elementen-jumping balls

Jumping balls

 

 

Jumping Balls zijn onmisbaar in een opblaasbaar park! Wie gaat er als snelste over de Jumping Balls heen? Probeer de vloer niet te raken terwijl je over de ballen racet!

 

Bekijk hier de case

Indoorpark elementen-glijbaan

Glijbaan

 

 

Een glijbaan mag natuurlijk niet ontbreken! Deze glijbaan is helemaal in "space" thema, maar natuurlijk helemaal naar eigen wens te veranderen! Laat ons jouw ideeën horen, we zijn benieuwd! Met de opblaasbare super glijbaan zorg je voor urenlang speelplezier. Klimmen en glijden... en dat telkens weer opnieuw!

 

Bekijk hier de case

Indoorpark elementen-trampoline

Trampoline

 

 

Springen, springen en nog is springen! Trampolines zijn echt een toegevoegde waarde voor in je opblaasbaar park. Alle trampolines kunnen in elk gewenst formaat gerealiseerd worden en in leuke kleuren en prints natuurlijk. Spring naar ongekende hoogtes!