Artikel

Opblaasbare blikvangers voor je sportclub

Bij een professionele sportclub, amateurvereniging of op een toernooi: onze inflatables zorgen overal voor een onvergetelijke sfeer. Van blikvangers aan de kant tot onmisbare onderdelen in je wedstrijd, de creaties van JB zijn even opvallend als betrouwbaar. Kies een standaardmodel en zet onze designers aan het werk om er een attractie op maat van te maken. Zo maak je jouw sportevenement echt uniek. 

 

Image
Roparun finishboog

Blikvangers aan de zijlijn

Organiseer je een sportevenement of staat er een klassieker op het programma? Opblaasbare blikvangers langs de lijn verhogen direct de sfeer! Wat dacht je van skydancers in het tenue van jouw club of kleurrijke skytubes met sponsorlogo’s erop? Wil je echt uitpakken, dan kun je zelfs een opblaasbare clubmascotte laten ontwerpen. Maak het zo spannend als je zelf wilt. Met een inflatable op maat is het sowieso winnen. 

 

skydancer vitesse

Opblaasbare topscorers

Een opblaasbare attractie maakt jouw voetbaltoernooi nog leuker. Daag deelnemers uit om hun beste straatvoetbaltrucs te laten zien in een pannakooi. Of maak het sterspelers lastig op een voetbalzeepbaan. Voor de scherpschutters is voetbaldarts een hele uitdaging: wie schiet als eerste in de roos? Als het om voetbal gaat, zijn de opblaasbare mogelijkheden eindeloos. 

 

Klaar voor de start

On your marks, get set, go! Zonder een start- en eindstreep geen hardloopwedstrijd, atletiektoernooi of wielerronde. JB ontwerpt stevige start- en finishbogen, die we volledig voor je op maat kunnen maken. Bijvoorbeeld in de huisstijlkleuren van je evenement of met de logo’s van sponsors erop. Een fantastisch decor voor de grootste publiektrekkers tijdens je race. 

 

 

finishbogen
finishbogen

Voor ieder wat wils 

Als het goed is, komt er op jouw sportevenement veel publiek af. Van fanatieke supporters tot vrienden en familie. En laten we eerlijk zijn... misschien vindt niet iedereen de wedstrijd even interessant. Vooral de kleintjes kunnen zich gaan vervelen. Gelukkig vermaken kinderen zich uitstekend op een springkussen! Wat je ook in gedachten hebt – klein, groot en alles ertussenin – wij kunnen het razendsnel voor je ontwerpen en leveren.

 

Zo werken wij

Op zoek naar een uniek speelparadijs of luchtkussen in de huisstijl van jouw organisatie? Vertel ons wat je wensen zijn, dan maken onze designers snel een voorstel. Helemaal tevreden over het ontwerp? Dan zorgt het JB team dat jouw fantasie razendsnel werkelijkheid wordt. Je kunt bij JB ook allerlei standaard-inflatables bestellen, die altijd direct uit voorraad leverbaar zijn.

 

Image
JB Inflatables Meppel, Leverancier Opblaasbare Attracties & Springkussens. Koop Inflatables Online of vraag naar de maatwerk mogelijkheden