case

Opblaasbaar speelpark Airspace: wat een ruimte!

Stel je bezit vier populaire trampolineparken en wilt een flinke sprong voorwaarts maken. Wat doe je dan? Simpel, je opent een opblaasbaar indoorpark van maar liefst 1.400 m2.

JB Leisure heeft internationaal aardig naam gemaakt op het gebied van inflatable fun parks. Dat ontdekte ook Poolse ondernemer Maciej Lésniak, toen hij op zoek ging naar een samenwerkingspartner voor zijn nieuwste project. Zijn trampolineparken zijn enorm populair, maar hij is altijd op zoek naar manieren om te vernieuwen en zijn aandeel in de amusementssector te vergroten. Zo kwam hij op het idee voor een enorm opblaasbaar indoorspeelpark. Aan ons de vraag of wij dit maatwerkproject volledig wilden ontwerpen, produceren en installeren.

Image
Air Space Inflatable Play Park

Opdracht

Onze opdrachtgever had een duidelijke visie voor een opblaasbaar indoorspeelpark. Het moest bestaan uit zoveel mogelijk uiteenlopende opblaasbare attracties, en geschikt zijn voor kinderen en jongeren. Het thema? Ruimtevaart!

 

Aanpak

Voor het startoverleg wilde Maciej graag naar onze hoofdlocatie in Meppel komen. Na de rondleiding bespraken we alle mogelijkheden en inventariseerden we zijn wensen. Op basis daarvan designde onze ontwerpafdeling de sterren van de hemel. Samen met Maciej kwamen we al snel tot een definitief design, dat we daarna produceerden en op locatie installeerden.

Glijbaan

Resultaat

Airspace is een uniek opblaasbaar indoorpark geworden, van maar liefst 1.400 m2. Het speelparadijs bestaat onder andere uit drie grote glijbanen, verschillende stormbanen, een klimtoren en interactieve spellen. Deze enorme opblaasattractie biedt kinderen van alle leeftijden de nodige uitdagingen. En op een gigantische airbag kunnen zelfs de kleinste bezoekers veilig springen. Het ruimtevaartthema zien bezoekers op allerlei plekken komt terug. Denk aan inflatable spaceshuttles, raketten en andere futuristische details. De absolute eyecatcher? De enorme opblaasbare astronautenhelm in het midden van het speelpark.

De directeur van Airspace heeft mooie woorden over voor de samenwerking: “Ik had natuurlijk wat ervaring met trampolineparken, maar voor mijn nieuwste plan zocht ik een ervaren partner op het gebied van opblaasbare fun parks. Al snel belandde ik bij JB Inflatables. Mijn project was enorm en JB is een grote speler. Dat paste dus goed. Bovendien werken er veel jonge mensen, die begrijpen wat mijn doelgroep wil.”

 

Het was een sprong in het diepe, maar nu stuiter ik van geluk.

 

“Het park draait geweldig en ik ben erg tevreden over de samenwerking met JB. Tijdens de ontwerp- en productiefase was het contact uitstekend en kreeg ik snel antwoord op mijn vragen. En als er nu iets moet worden gerepareerd, hoef ik maar te bellen en ze komen zo snel mogelijk. Inmiddels denk ik alweer na over een nieuw trampolinepark. Hieraan wil ik weer samenwerken met JB. Het is erg fijn om voor dit soort projecten een goede partner te hebben.”

 

Wij helpen je graag

Ben je enthousiast geworden van wat je tot nu toe hebt gezien, maar zou je nog graag iets meer informatie ontvangen? Die geven wij je graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel direct!

+31 (0)522 24 61 69
Image
thumbnail_Mark.png