Met verstand van zaken

Kennis en informatie delen, daar geloven wij in. Zo kun jij met verstand van zaken ondernemen. Want waarom zou je het wiel helemaal zelf uitvinden? Wij informeren en inspireren je graag. Whitepaper: Zo start jij succesvol jouw springkussenverhuurbedrijf Artikel: Een op maat gemaakt assortiment? Alles kan! Artikel: Wel of niet importeren? Maak een weloverwogen beslissing

Stel ons al je vragen

Heb je een vraag of wil je advies over de beste inflatable voor jouw markt en jouw regio? Onze Ondernemers Supportdesk staat voor je klaar.

Mark team JB inflatables

Groeien! Zo investeer je slim in nieuwe omzet.

Je bent klaar voor de volgende stap. Een positieve én spannende ontwikkeling! Hoe pak je dat precies aan? En hoe doe je dat zonder risico’s? In 7 stappen kun jij je verhuurbedrijf verbeteren. Ontdek alles wat je moet weten.

Download Whitepaper
Image
ipad mockup- whitepaper.png

Inspiratie & praktische tips

Kennis is de sleutel tot succes. Wij helpen en adviseren je daarom graag. Doe inspiratie op en lees onze praktische tips. Ervaar daarna zelf hoe een slimme keuze of eenvoudige aanpassing kan leiden tot meer succes. Artikel: Laagseizoen: het perfecte moment voor service Artikel: Maak gratis reclame op springkussen.nl Artikel: Zo bied jij de beste service

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het exploiteren van springkussens of het samenstellen van een rendabel assortiment? Wij kunnen je vast helpen. Misschien staat jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen. En anders geven we je natuurlijk graag persoonlijk antwoord.

Kan ik een afspraak maken om mijn plannen te bespreken?

Dat kan zeker. Je kunt een afspraak maken in onze showroom. Ons verkoopteam denkt graag met je mee, beantwoordt je vragen en geeft een indruk van onze producten. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Ik wil graag weten welke springkussens en andere opblaasbare speeltoestellen het succesvolst zijn in de markt. Kunnen jullie mij dat vertellen?

Absoluut. Ons hoofd verkoop, Marc Alberts, kan je dat precies vertellen. JB Inflatables is er zelf ook bij gebaat als jij de optimale inflatable kunt verhuren. Daarom onderzoeken wij dit graag. Zo kun jij zo snel mogelijk je assortiment verbeteren en/of uitbreiden.

Ik wil een springkussenverhuurbedrijf overnemen. Waar moet ik op letten?

Kijk vooral goed naar het verhuurassortiment. In welke staat zijn de springkussens en andere opblaasbare speeltoestellen? En zit er nog garantie op? Het serviceteam van JB Inflatables kan alle vragen over het assortiment beantwoorden en daarmee eventuele onzekerheden wegnemen. Wij staan beide partijen graag bij met advies. Verder is het verstandig om te onderzoeken hoe de (vaste) klanten het over te nemen verhuurbedrijf ervaren. Op basis daarvan kun je beslissen of je op dezelfde voet wilt verdergaan of verbeteringen gaat aanbrengen.

Ik wil mijn springkussenverhuurbedrijf verkopen. Hoe kan ik de waarde daarvan bepalen en dit goed afhandelen?

Het bepalen van de waarde is best lastig en natuurlijk afhankelijk van zaken als afzet, winst, goodwill en dergelijke. Bij kleinere verhuurbedrijven wordt de verhuuromzet vaak als goodwill en boekwaarde van het verhuurassortiment genomen. Ben je niet zeker van je zaak? Neem dan vooral even contact met ons op. Wij kunnen je vast verder helpen.

Ik wil een springkussenverhuurbedrijf overnemen. Kunnen jullie mij hierbij helpen?

Zeker! Wij krijgen veel informatie uit de markt en zijn meestal ook op de hoogte van een stille verkoop. Dat gebeurt namelijk vrij regelmatig. Neem vooral contact op met ons hoofd verkoop, Marc Alberts. Hij brengt je graag in contact met de juiste partij.