Op maat gemaakte Reclamebogen

Op zoek naar een start finish boog voor een wielerkoers of een hardloopwedstrijd? Of om de deur van een bedrijf te accentueren: onze reclamebogen vallen altijd op!

Je kunt met de reclamebogen die we custom made fabriceren zowel kiezen voor standaardkleuren – en dat zijn er al heel veel! -, maar ook is het mogelijk om ze full colour te laten printen. Kortom: je weet zeker dat je altijd de goede reclameboog krijgt die je wilt!

Naast de verschillende kleuren die we je kunnen leveren, kun je ook kiezen voor een extra opvallend 3D-object op de reclameboog. Daarmee maak je helemaal de blits!

Neem direct contact op voor deskundig advies en doorspreken van uw wensen Telefoon: +31 (0) 522 - 246169 of stuur een E-mail: Info@JB-Inflatables.nl

JB garandeert minimaal 5 jaar kwaliteit

Vaak schaf je een reclameboog niet voor 1 keer aan. Dat treft, want met de maatwerk opblaasbare erebogen die JB je levert komt meteen een garantietermijn van 5 jaar. Dat betekent dat als er in die tijd iets mis of kapot gaat bij jouw ereboog, dat we dan gelijk bij je langskomen met onze speciale herstelservice. Dat hoort bij de kwaliteit van JB-inflatables!