Opblaasbare reclame items

JB-inflatables is niet alleen een topper in grote opblaasbare artikelen, maar ook groots in kleine inflatables. Onze maatwerk mini-pvc-producten zijn altijd van kwaliteit!

Geweldig als reclameobject

Onze mini-pvc poppetjes en objecten zijn geweldig goed in te zetten als reclameobject voor bedrijven, stichtingen en andere organisaties. Bijvoorbeeld bij verschillende evenementen, feesten of bijvoorbeeld beurzen.

Alles is mogelijk

Vormen, kleuren en formaten: alles is mogelijk bij JB-inflatables. En als we het dan over het laatste hebben: we kunnen ook kleine opblaasbare producten maken. Van poppetjes tot vervoermiddelen en andere objecten. Kijk maar eens op deze pagina voor inspiratie!

Kleurrijke promotie-items

Onze mini-PVC’s zullen vooral worden ingezet als kleurrijke promotiemiddelen door bedrijven en andere organisaties. En daar zijn ze dan ook zeer geschikt voor, als opvallende reclame-items.

JB geeft je 2 jaar garantie

Op deze promotieartikelen geeft JB je standaard 2 jaar garantie. Dus, raak je niet alle weggevers de eerste keer kwijt, dan is er geen nood. Je kunt ze rustig nogmaals gebruiken. En je kunt ze dus ook in grotere aantallen kopen, dat scheelt weer! JB gaat altijd voor topkwaliteit, bij onze grote producten, maar ook bij deze kleine.

Opvallende reclame-attributen nodig? Kijk niet verder!

Heb je een opvallende weggever nodig, die je kunt inzetten als reclame-uiting voor jouw bedrijf, stichting of andere organisatie, dan zijn onze maatwerk mini-pvc’s ideaal. Neem snel contact met ons op en we gaan aan het ontwikkelen en produceren.