Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar assortiment

Gepersonaliseerde reclame tenten

Ben je op zoek naar een originele opblaasbare tent voor een opening, beurs, festival of ander evenement? Stop en zoek niet verder! Voor elk event is er een opblaastent.

  • Organiseer je een apres-ski party of een ander themafeest? Met een opblaasbare tent creëer je in no-time de perfecte setting voor een feestje.
  • Sta je op een beurs of markt? Het maakt niet uit waar, maar met een opblaasbare promotent heb je direct jouw eigen plek of stand. Binnen 10 minuten!
  • Wil je jouw product in tentvorm? Ook dat kan. Geef je promotent een dubbele functie als productvergroting en als stand of verkooppunt.
  • Organiseer je een evenement en wil je jouw bezoekers buiten beschutting geven? Blaas een tent op!

Snel opgezet en direct zichtbaar
Je ziet het, er is van alles mogelijk. Met jouw eigen opblaasbare tent heb je een perfect middel ter ondersteuning op beurzen, evenementen of bij marketingacties. Je staat beschut, bent in no-time klaar met opbouwen én je valt gegarandeerd op. 

Benieuwd naar jouw promotent op maat?
Neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Neem contact op

    24/24 result(s)
Image
Mega Menu Maatwerk

Jouw eigen inflatable

We hebben al duizenden inflatables gemaakt. Wereldwijd. En we ontwerpen ze gemakkelijk in jouw huisstijl, dus hiermee heb je een perfect middel voor jouw promotie, marketingactie, feestje of event.

Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65