Op maat gemaakte boardings

Kleurrijk, opvallend en voor veel verschillend doeleinden geschikt: de boardings van JB-inflatables. Gemakkelijk in gebruik zijn ze zeker!

De boardingen van JB zijn custom made te maken in de huisstijl kleuren van úw club of vereniging. Ideaal als promotiemateriaal. Bijvoorbeeld om de sponsor van een evenement extra in de schijnwerpers te zetten!

Neem direct contact op voor deskundig advies en doorspreken van uw wensen Telefoon: +31 (0) 522 - 246169 of stuur een E-mail: Info@JB-Inflatables.nl

5 jaar garantie: standaard bij JB

Jij krijgt geen problemen met jouw boarding, daar staan we garant voor. We geven niet voor niets een garantie van liefst 5 jaar op de boardings die we produceren. Ze zijn extra stevig op de punten die ogenschijnlijk kwetsbaar zijn. En mocht er toch iets gebeuren met de custom made boarding, dan herstellen we dat voor je. Geen probleem!

Laat jouw maatwerk boarding maken door de specialisten van JB 

JB-inflatables is specialist in opblaasbare (inflatable) producten. En dus ook in een boarding voor bijvoorbeeld jouw sporttoernooi. Aarzel dus niet langer en neem contact met ons op. Dan gaan we aan de slag om jouw prachtige boarding te maken!