Hoe werken wij?

  Selecteer je favorieten

  Zie je producten in ons assortiment die lijken op wat je zoekt? Selecteer jouw favorieten door op het hartje te klikken, dan kunnen onze ontwerpers straks beter met je meedenken. Inspiratie nodig? Doe leuke ideeën op in ons lookbook!

  Stap 1 Selecteer je favorieten

  Omschrijf je wensen

  Vul je favorieten aan met jouw wensen. Vertel ons wat je precies in gedachten hebt, denk aan kleuren, formaat, doelgroep of extra decoratie. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Niets is ons te gek, bij JB kan eigenlijk alles.

  Stap 2 Omschrijf je wensen

  Stuur eventueel foto’s van de ruimte mee

  Of je nu een nieuwe locatie wilt omtoveren tot een speelparadijs of je bestaande park aanvult met opblaasbare onderdelen: onze experts denken graag met je mee om jouw ruimte optimaal in te richten.

  Stuur eventueel foto’s van de ruimte mee

  Ontvang binnen 48 uur een prijsindicatie

  Zodra we je vrijblijvende aanvraag hebben ontvangen, gaat het team van JB voor je aan de slag met een gratis designschets en een prijsindicatie. Die mailen we je allebei binnen 2 werkdagen.

  Stap 4 Ontvang binnen 48 uur een prijsindicatie

  Ben je akkoord? Dan komen wij inmeten en installeren

  JB levert altijd turnkey oplossingen. Dat betekent dat we ook de volledige levering en plaatsing van je park verzorgen. Als alles geïnstalleerd is, komt er een keurende instantie langs om de kwaliteit en veiligheid van je park te garanderen.

  Stap 5 Ben je akkoord? Dan komen wij inmeten en installeren