case

Autostadt: sneeuwwitte inflatables voor autoliefhebbers

Autostadt in Wolfsburg is hét walhalla voor autoliefhebbers over de hele wereld, gelegen in een prachtig park naast de Volkswagen-fabriek. Maar dat niet alleen: de Duitse trekpleister is er ook op gericht om de andere gezinsleden een leuke dag te bezorgen. Voor de jongste bezoekers maakte JB Leisure een compleet wit opblaaspark voor uren speelplezier.

JB Leisure ontwikkelde voor Autostadt een outdoor speelparadijs van maar liefst 900 m2. Het inflatable speelpark heeft onder andere een klimtoren, glijbaan, klimmuur en stormbaan, en is bijzonder opvallend doordat het compleet sneeuwwit is van kleur. In combinatie met de ideale locatie in de Autostadt, de industriële omgeving en de ligging aan het water, zorgt dit voor een sprookjesachtig plaatje. Naast het gigantische outdoor speelparadijs maakten we ook een los springkussen (moonwalk) van zo’n 120 m2.

Image
Autostadt

Opdracht: voor alle leeftijden

Om het park nog meer ‘family proof’ te maken, vroeg Autostadt ons om een inflatable park te ontwikkelen waar de jongste leden van het gezin zich lekker op kunnen uitleven. Een opblaasbare attractie, die ook nog eens perfect in lijn is met de huisstijl van het park. Daar weten de designers van JB Leisure wel raad mee!

 

Aanpak: geïnspireerd door auto’s

Autostadt staat bekend om z’n prachtige architectuur. Naast de oude Volkswagen-fabriek – van grote afstand al te herkennen aan de vier enorme schoorsteentorens – vinden bezoekers op het park ook verschillende prachtige paviljoens en twee grote hoge glazen torens, die gebruikt worden als opslagplaats voor gloednieuwe Volkswagens. Deze opvallende mix van industrie en luxe heeft JB Leisure vertaald naar een op maat gemaakt inflatable park met herkenbare auto-elementen.

Autostadt
Autostadt
Autostadt maatwerk springkussen
Autostadt maatwerk springkussen
Autostadt maatwerk springkussen

Resultaat: sneeuwwit en extra effectief

Je inflatable park een dubbele functie geven? Dat is slim! Met een goed design kun je er namelijk ook je organisatie extra mee op de kaart zetten. De ‘A’ van het logo van Autostadt hebben we daarom terug laten komen in de opblaasbare onderdelen van het park. Je kunt er zelfs overheen klimmen!

 

Het is fantastisch dat wij dit voor Autostadt hebben mogen realiseren.

Julia Klifman Sales - JB Leisure

 

Wat natuurlijk het meest in het oog springt, is de kleur van het inflatable park. Vanwege de sneeuwwitte kleur straalt het opblaasbare speelparadijs rust en klasse uit, en dat past perfect bij de ligging in de groene omgeving aan het water. En zeg nou zelf: een auto heeft toch meestal ook maar één kleur?

Wij helpen je graag

Ben je enthousiast geworden van wat je tot nu toe hebt gezien, maar zou je nog graag iets meer informatie ontvangen? Die geven wij je graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel direct!

+31 (0)522 24 61 69
Image
mark