Overslaan en naar de inhoud gaan
Artikel

JB Inflatables is klaar voor een nieuw seizoen! Jij toch ook?!

Het nieuwe 2022 seizoen is begonnen. En hoe, want na twee coronajaren mogen we eindelijk weer los! Mensen pakken uit. Of het nu om een buurtfeest gaat of een groot festival, een braderie of een dorpsevenement: die vrijheid gaat gevierd worden. Ben jij er al klaar voor? Wij in ieder geval wel!

Natuurlijk wil jij dit jaar ook gaan knallen, maar we kunnen ons ook voorstellen dat je twijfelt over de aanschaf van een nieuw product. Want wat past er nou bij jou? Waar kies je voor? JB Inflatables denkt graag met je mee.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de ‘Aanraders’. Dit zijn de meest populaire springkussens van JB Inflatables. Je kunt ze in allerlei thema’s krijgen, maar een ding weet je zeker: met een aanrader sla je de plank nooit mis. Zoek je juist naar opvallende kleuren en exclusieve thema’s? De nieuwste springkussens van JB hebben dat. Van Multiplays tot Slide Combo’s in thema’s als Hippie (vrolijke kleuren en een heerlijke vibe, hoe leuk staat dat op een festival of buurtborrel?!) en Emoji (als er iets is waarmee je de aandacht van de jeugd trekt, dan is het wel met emoji’s!) Bekijk ze allemaal, er zit vast wel iets voor je tussen!

In de zomer kunnen Bubbles niet ontbreken!

Het is ook goed om je voor te bereiden op een warme zomer. Want schiet de temperatuur ineens omhoog naar 30 graden, dan is een beetje verkoeling ook wel lekker. De Bubbles-producten van JB Inflatables zijn dan zeker een uitkomst. Ken je die schuimparty’s nog van vroeger? Die party’s vier je nu heel makkelijk in je eigen buurt, dorp of stad. 

Een Bubble Park zet je makkelijk en snel op. Giet wat JB Bubble Vloeistof in de schuimgenerator en het feest kan beginnen! Met een Bubble Shooter of Bubble Cannon maak je dat feestje compleet.

Bekijk hier het hele assortiment   Bekijk JB Bubbles

Een springkussen met waterbadje is ook een leuke zomerattractie. Slide van de Waterglijbaan zo met je voeten in het water. Of spring in de Multi Splash Bounce Jungle: binnenspringen, buiten chillen in het badje. Zo kom je de zomer wel door!

Een keer wat anders dan een springkussen?

De zomeravonden moeten we ook niet vergeten. Zie je het voor je: een lekker koud drankje, de ondergaande zon, leuke mensen om je heen en dan gezellig samen een film kijken. Dat kan dan heel makkelijk op een Video Screen van JB. Geen gedoe meer met lakens die je ergens zonder kreukels aan vast moet maken Zo’n Video Screen zet je heel makkelijk op en staat dan ook als een huis. Ideaal. Leuk voor thuis, maar ook voor evenementen zoals een outdoor cinema of FIFA toernooi. JB heeft namelijk Video Screens van 13 meter doorsnee. Dan hoef je niet bang te zijn dat je iets van de film mist.

Opblaasbare video screen die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld een FIFA toernooi
Opblaasbare video screen die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld een buiten bioscoop
Opblaasbare videoscreens in verschillende formaten

Bekijk hier het hele assortiment   Bekijk de screens