Overslaan en naar de inhoud gaan
Artikel

JB Inflatables goes to Hollywood!

De sneeuwpop Sumopakken van JB zijn populair. Zó populair, dat ze een glansrol hebben gekregen in de bekende film Office Christmas party! Hoe tof is dat? In deze Amerikaanse komedie schitteren onder meer Jennifer Aniston en Jason Bateman.

Wanneer de CEO van een bedrijf een van de kantoren wil sluiten, besluit het team nog één keer een geweldig kerstfeest te organiseren. In eerste instantie lijkt het feest niet echt los te komen, totdat teamleider Jason Bateman en zijn collega Olivia Munn hun geheime wapen tevoorschijn halen: de Sumo Sneeuwpop pakken van JB Inflatables!

De twee doen een hilarisch dansje in hun JB-outfits. Dat kan het publiek natuurlijk wel waarderen en het feest wordt vanaf dan een grandioos succes.

Ga jij nou ook zo’n geweldig kerstfeest organiseren? Of wil je ergens anders een echte sfeermaker inzetten? Denk dan eens aan onze sneeuwpop Sumopakken! Dat deden ze bij the Office Christmas Party namelijk ook.

 

Bekijk alle winter inflatables van JB

Wij helpen je graag

Ben je enthousiast geworden van wat je tot nu toe hebt gezien, maar zou je nog graag iets meer informatie ontvangen? Die geven wij je graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel direct!

+31 (0)522 24 61 69
Image
mark