Overslaan en naar de inhoud gaan
case

Autostadt, DE: Een compleet witte uitvoering!

Een groot evenement bij Autostadt in Wolfsburg. Een prachtig sneeuwwit opblaasbaar speelpark van maar liefst 900m².

Dit speelpark is bijzonder opvallend doordat het geheel sneeuwwit is van kleur. In combinatie met de ideale locatie in de Autostadt, de industriële omgeving en de ligging aan het water, zorgt dit voor een prachtig plaatje. Naast het gigantische outdoor speelparadijs van 900m² werd een los springkussen (moonwalk) van ca. 120m² geleverd.

Het park heeft onder andere een klimtoren, glijbaan, klimmuur en stormbaan.

Image
Autostadt

Topkwaliteit

Van JB mag je de hoogste kwaliteit verwachten, dat is ons streven.  Zo verstevigen we onze producten extra op plekken waar veel wrijving kan ontstaan. We weten dan ook zeker dat we kwaliteitsattracties verkopen aan verhuurders en exploitanten. Bovendien zijn onze speelparken snel op te zetten, goed schoon te houden en gemaakt van oersterk materiaal. Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop. We helpen je graag om jouw eigen speelparadijs te ontwikkelen.

 

Het is fantastisch dat wij dit voor Autostadt hebben mogen realiseren.

Julia Klifmann Sales - JB Inflateables

Autostadt
Autostadt
Autostadt maatwerk springkussen
Autostadt maatwerk springkussen
Autostadt maatwerk springkussen

Het proces

Nadat jouw wensen duidelijk zijn, gaat JB aan de slag. Onze designer maakt een voorstel van het park. Met jouw persoonlijke JB accountmanager bespreek jij het design, waarna onze designer een voorstel maakt. Het designteam gaat voor je aan de slag om samen tot het beste resultaat te komen.

Jouw droompark in 9 stappen

Wij helpen je graag

Ben je enthousiast geworden van wat je tot nu toe hebt gezien, maar zou je nog graag iets meer informatie ontvangen? Die geven wij je graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel direct!

+31 (0)522 24 61 69
Image
thumbnail_Mark.png