Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar assortiment

Opblaasbare speelbergen

Een inflatable speelberg, dat is niet zomaar een springkussen! JB-inflatable heeft er diverse in het assortiment!

Heerlijk springen, dé nieuwe trend!

Het is echt een nieuwe trend, deze speelbergen. Kleurrijk zijn ze en daardoor vallen ze zeker al op. Nee, het zijn geen standaard springkussens. Doordat ze een berg in het midden hebben, geven ze de kinderen een extra uitdaging.

    6/6 result(s)

Letterlijk hét hoogtepunt van feesten en evenementen

Voor kinderen zijn deze uitdagende speelbergen letterlijk het hoogtepunt van een feestje (verjaardag, jubileum) of evenement (braderie, buurtfeest). Ze kunnen urenlang tekeer gaan op de kleurrijke speciale springkussens.

Attractie in optima forma

Deze speelbergen zijn nieuw, maar ze hebben zich nu al bewezen als een attractie in optima forma. Kinderen zijn er gek op (en volwassenen stiekem ook!).

5 jaar garantie: dat is JB

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel. Niet voor niets zorgen we ervoor dat onze attracties op punten die misschien kwetsbaar zouden kunnen zijn extra versteviging aanbrengen. Daarom kunnen we ook op deze speelbergen met gemak 5 jaar garantie geven, inclusief een herstelservice voor het geval er toch iets mis is. Compleet, dat is JB!

Wil je een speelberg in je assortiment? JB heeft ‘m voor je

Als jij als verhuurder één of meerdere opblaasbare speelbergen in je collectie wilt opnemen, dan sla je je slag bij JB. We hebben ze in verschillende kleuren en thema’s. Kom je er niet echt uit, of wil je een eigen ontwerp? Neem dan contact met ons op: we helpen je graag!

Image
Van der Valk springkussen

Jouw springkussen in huisstijl!

Naast ons enorme standaardassortiment maken wij ook gepersonaliseerde springkussens in jouw bedrijfskleuren.

Ga voor maatwerk
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65