Overslaan en naar de inhoud gaan

Klein springkussen kopen?

Met springkussens zijn we bij JB letterlijk wereldberoemd geworden. Zeker de kleine varianten doen het altijd ontzettend goed op een tuinfeestje, kinderfeestje en plekken met weinig ruimte. Wil jij een klein springkussen kopen? Dan is dat een wijs besluit. Want voor een leuke prijs verhuur je deze kleintjes om de haverklap. 

Direct een professioneel springkussen kopen?

Neem dan nu contact op om jouw wensen te bespreken. 

Direct contact

 

Een springkussen klein of echt mini?

Bekijk hier het assortiment kleine en mini mini springkussens. Ook de kleintjes hebben we in alle soorten en maten. Voor elke kleine ruimte is er wel een geschikte variant.  

Een kleiner springkussen, een slimme keus? 

We zeiden het net al: een klein springkussen kopen is een goede investering. In elke tuin of in elk hoekje bij een evenement, op een parkeerplaats of op een kinderfeestje past wel ergens een klein springkussen. Je verhuurt zo’n mini springkussen relatief vaak, dus de investering verdient zich snel terug. 

Een springkussen in klein formaat kopen met veel opties?

Dan raden we zeker aan om een kijkje te nemen in ons assortiment bij de kleine Multiplay springkussens. Dat is spelen en glijden in tegelijk, met vaak leuke 3D objecten die het spelen nóg leuker te maken. Ook bij ons nieuwe assortiment staan vaak nog leuke kleine springkussens. Kortom: neus even rond en je vindt zeker weten een variant voor jouw doelgroep. 

Waarom een minispringkussen van JB?

Heel simpel: bij ons ben je gegarandeerd van een zeer goede service en hoge kwaliteit. Die staan beide hoog bij ons in het vaandel. Onze klanten zijn het allerbelangrijkst voor ons en die houden we graag uitermate tevreden. Wil je een klein springkussen kopen bij JB, dan koop je direct een stukje zekerheid en service. We gaan graag een samenwerking met je aan voor de lange termijn.

Een springkussen kopen in klein formaat is een goede investering

We zeggen het nogmaals: de investering is de moeite waard, met een hoog rendement. Promoot jouw mini springkussen richting jouw doelgroep en je zult snel de orders binnen zien komen. Op allerlei feestjes en events heb je zeker weten succes. Begin klein een wie weet wordt het groots! 

Een klein springkussen speciaal op maat? 

Dat kan zeker! Een klein springkussen kopen doe je niet zomaar, dus we snappen dat jij misschien hele specifieke wensen hebt. Dan is een klein springkussen op maat een ideale oplossing. We hebben al duizenden springkussens op maat gemaakt, in allerlei varianten. Jij vraagt het, wij maken het! 

Al een mooie variant uitgekozen?
Neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken. 

Direct contact

Maatwerk

Je kunt het zo gek niet bedenken of JB kan het maken. We hebben genoeg voorbeelden om dit te bewijzen. Onze flexibiliteit komt voort uit maatwerk.

Meer over ons maatwerk
Image
Maatwerk_springkussens
verkoopteam

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Verkoopteam
+31 (0) 522 - 246169