Overslaan en naar de inhoud gaan

Disco springkussens

We zijn op alle producten in ons assortiment trots, maar op de disco-springkussens misschien wel extra. Want die bedachten we zelf. En een succes dat ze zijn!

Springen, dansen en klauteren in discosfeer

Op deze speciale springkussens – sowieso altijd al een topattractie tijdens verschillende evenementen – kunnen de kinderen (en jongeren en volwassenen vaak stiekem ook) niet alleen naar hartenlust springen en dansen, maar dat ook nog eens in discosferen!

Kleurrijke en sfeervolle aandachttrekkers 

Wat er ook gebeurt op een evenement (bijvoorbeeld privé of zakelijke feestjes of bijvoorbeeld beurzen), als er een springkussen met discofactiliteiten van JB staat, dan trekt die automatisch de aandacht. Ze zijn kleurrijk en natuurlijk brengen ze lekkere discoklanken voort!

Met veel verschillende thema’s

De discospringkussens zijn er in verschillende thema’s én in diverse groottes. Ze zijn zowel binnen als buiten goed te gebruiken. Dus voor iedereen is er een geschikte springkussen disco!

Natuurlijk mét uitgebreide garantie

JB-Inflatables bouwt en verkoopt alleen springkussens die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Omdat we zeker weten dat het om topproducten gaat, kunnen we je dan ook een uitgebreide garantie leveren. Liefst 5 jaar staan we er voor in dat het springkussen goed blijft. En mocht er toch iets mee gebeuren, dan repareren we het gratis.

Springkussen met muziek en licht nodig? Kies maar uit!

Zit jij te springen om een speelattractie met discomuziek en -lichten? Dan zijn onze springkussens op deze pagina zeker aan jou besteed. Kun je geen keuze maken óf heb je zelf een idee voor een thema? Wij helpen je graag verder!

Maatwerk

Je kunt het zo gek niet bedenken of JB kan het maken. We hebben genoeg voorbeelden om dit te bewijzen. Onze flexibiliteit komt voort uit maatwerk.

Meer over ons maatwerk
Image
Maatwerk_springkussens
verkoopteam

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Verkoopteam
+31 (0) 522 - 246169