Opblaasbare spelen

Fun met onze opblaasbare attracties!

It’s all about the fun met de opblaasbare spellen van JB Inflatables. Van Bumperballen tot en met Kinderspelen: op deze pagina’s vind je ze allemaal.

Laat de deelnemers zich uitleven met Whack a Mole of in de soft bungee: met de collectie inflatables van JB is het allemaal mogelijk!

Kleurrijk en grappig

Bij deze verzameling uit ons assortiment staat vooral de lol voorop. De kleurrijke pakken en attracties uit ons assortiment zijn voor jong en oud een aantrekkelijke én grappige manier om het eens lekker tegen elkaar op te nemen. Een mooie aanvulling op jouw assortiment verhuurartikelen!

Altijd een competitie-element

Bij alle fungames zit wel een competitie-element: wie verwisselt banden zoals in de Formule 1, gooit het best darts op een megabord of hangt bijvoorbeeld zo lang mogelijk aan een spijkerbroek?

Uiteraard met 5 jaar garantie

Van JB mag je de hoogste kwaliteit verwachten. We gaan namelijk altijd voor het beste. Zo verstevigen we onze producten extra op plekken waar veel wrijving kan ontstaan. En omdat we zeker weten dat we kwaliteitsattracties verkopen aan verhuurders, kunnen we je ook een uitgebreide garantie geven: namelijk liefst 5 jaar.

Op zoek naar fun? Bekijk hieronder de collectie

Zoek je als verhuurder een aantal producten om jouw assortiment met fungames uit te breiden? Dan heeft JB zeker iets voor jou. Maak je keuze uit onze collectie. Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen? Dan staan we uiteraard voor je paraat.