Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar assortiment

Mega Skytubes Kopen

Skytubes en skydancers zijn al jaren populaire publiekstrekkers bij elk evenement. Nu heeft JB Inflatables iets nieuws: de MEGA Skytubes en Skydancers. Deze zijn maar liefst 25 meter hoog! Ideaal voor een opening van een bedrijf, het opfleuren van een hal of blikvanger bij een grote sportwedstrijd. De skytubes en skydancers zijn er in verschillende kleuren en vallen hierdoor extra op van honderden meters aftand. Met deze mega vrolijke airdancers krijgt jouw evenement de aandacht die het verdient.

Mega Skydancers kopen bij JB

Een professionele skytube kopen van 4 meter is natuurlijk een goede koop. De opblaasbare windsokken van JB Inflatables zijn er in allerlei kleuren en uitvoeringen en zijn daardoor echte blikvangers. Deze Mega Skydancers zijn 25 meter hoog en vallen daardoor nóg meer op. Het publiek kan niet om deze enorme luchtdansers heen. Goede opblaasbare reclame dus!

JB Inflatables: van Springkussen tot Skydancers

Wanneer jij een opblaasbare airtube bij JB Inflatables koopt, weet je zeker dat je een professioneel product geleverd krijgt. De opblaasbare windsocks zijn gemakkelijk te installeren en schieten snel met een soort wave omhoog. De professionele airdancers worden inclusief blower geleverd en je krijgt als koper 1 jaar garantie op je inflatable van JB. De opblaasbare skytubes zijn een absolute toevoeging voor elk evenement.

Opblaasbare reclame voor jouw bedrijf of evenement

Ben jij op zoek naar opvallende blikvangers voor jouw bedrijf of evenement? JB Inflatables heeft opblaasbare reclame in alle soorten en maten. De professionele Mega Skydancers zijn geschikt. Ze staan in een handomdraai en de dancer tubes nemen weinig ruimte in beslag. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met het team van JB, wij helpen je graag een geschikte inflatable te kiezen. Het is ook mogelijk om jouw logo op een opblaasbare skytube of andere inflatable te laten zetten. Een ander thema kiezen voor jouw aankoop kan natuurlijk ook. Laat het ons weten, dan gaan wij jou helpen!

Image
Maatwerk skytubes en skydancers aanvragen als blikvanger voor uw bedrijf of evenementen

Skytubes & Skydancers op maat!

Trek aandacht voor je bedrijf of evenement met een opblaasbare sfeermaker! Overweeg je om een skytube of skydancer te kopen? We maken graag een kosteloos ontwerp op maat voor je.

Maatwerk aanvragen
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65