Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar assortiment

Op maat gemaakt podium

Met een op maat gemaakt podium steel je de show op ieder evenement. Trek de aandacht van alle bezoekers met een uniek podium mét jouw logo, bedrijfskleuren en/of tekst. En welke artiest of spreker wil daar nou niet op staan? Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen en modellen. Kleuren, full colour prints, creatieve ideeën: wat ons betreft is alles mogelijk.

Een podiumwagen op maat kopen? Natuurlijk bij JB Inflatables!

Met een op maat gemaakte podiumwagen ben je onderscheidend en maak je een onuitwisbare indruk op je bezoekers. Een opblaasbaar podium in huisstijl is dan ook zeer geschikt voor een campagne. En dat was precies de reden dat JB Inflatables voor de BOB campagne van de rijksoverheid Podiumwagen BOB mocht maken. De achterwand en de podiumrok van het zwarte podium kregen een print in huisstijl en dit gaf een geweldig resultaat. En buiten het feit dat een op maat gemaakt mobiel podium uniek is, is het ook nog eens bijzonder gebruiksvriendelijk. Slechts één persoon kan ‘m in twintig minuten opzetten en afbreken. Handig! En het scheelt ook nog eens flink in de arbeidskosten

Een mobiel podium op maat is uniek en een echte eyecatcher

Blauw, oranje, grijs, zwart, roze, paars, rood! Het maakt ons niet uit. Wij leveren een op maat gemaakt podium in iedere denkbare kleur. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze oranje podiumwagen? Want ja, nationale feesten als Koningsdag en de overwinning op het WK van het Nederlands elftal, moeten wel in stijl worden gevierd. Ook bedrijfskleuren kunnen natuurlijk leidend zijn. Wat is kenmerkend voor jouw huisstijl? Wat zijn je wensen? En wat wil je met het opblaas podium uitstralen? Zodra wij dat van jou weten, maken wij een kleurrijk design op maat. Een mooi voorbeeld hiervan is de Telekids podiumwagen die wij voor de Telekids fandag ontwierpen. Naast de achterwand en de podiumrok bedrukten wij ook de sightwings in Telekids stijl. Alleen al het podium maakte er een groot feest van.

Opblaas podium in huisstijl inclusief accessoires en topservice

Vind je het belangrijk om origineel te zijn en wil je graag in het oog springen op evenementen? Dan biedt JB Inflatables jou de ultieme oplossing in de vorm van een op maat gemaakt podium. Vanuit onze ervaring denken wij met je mee over het design en de mogelijkheden. Kies je voor JB Inflatables, dan kies je niet alleen voor professionaliteit, maar ook voor kwaliteit. Dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld, want wij vinden het belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom laten we niets aan het toeval over. Het ontwerp en de productie van al onze producten vindt inhouse plaats. Bovendien werken onze professionals uitsluitend met de beste materialen. Daarom bieden wij met een gerust hart twee jaar garantie. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan lossen wij dat natuurlijk direct op. Koop je een mobiel podium dan wil je vanzelfsprekend ook dat dit helemaal af is. Daarom ontvang je eveneens een scharnierbare trap, 2 hogedruk compressors met auto refilling en het benodigde certificaat.

Image
Jb-stage sydney opblaasbaar podium

Wij maken jouw podium op maat!

Van een compleet podium tot een podiumoverkapping: onze podia zijn snel en eenvoudig op te zetten en natuurlijk in huisstijl leverbaar.

Kies jouw podium
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65