Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar assortiment

Opblaas baby kopen? 

Dat is een slimme keus. Een geboorte gaat nooit ongemerkt voorbij en is zeker een feestje waard. Met een opblaasbare baby in jouw assortiment bedien je een grote doelgroep van kersverse ouders en hun familie en vrienden. Want met een opblaas baby in de tuin zal iedereen weten dat er een kindje is geboren. Kortom: een baby inflatable doet het altijd goed. 

Jouw opblaasbare baby al gezien?

Neem dan nu contact op om jouw wensen te bespreken. 

Direct contact

 

Bekijk ons opblaasbare geboorteassortiment 

    11/11 result(s)

Een opblaas baby kopen, een slimme keus? 

Zeker weten. De investering verdient zich snel terug. Want baby’s worden er altijd geboren en dat is een feestje waard natuurlijk. Promoot jouw opblaas baby richting kersverse ouders en hun familie of vrienden en je krijgt zeker weten orders voor een opblaas baby om de geboorte aan de hele buurt te laten zien. 

Zoek je een grote opblaas baby?

Ga dan voor de 4 meter hoge variant. Die is gegarandeerd op grote afstand te zien. Is dat de groot? Dan hebben we ook baby opblaasvarianten van 3 meter of 2 meter hoog. 

Waarom een geboorte inflatable van JB?

Heel simpel: bij ons ben je gegarandeerd van een zeer goede service en hoge kwaliteit. Die staan beide hoog bij ons in het vaandel. Onze klanten zijn het allerbelangrijkst voor ons en die houden we graag uitermate tevreden. Wil je een mega baby inflatable kopen bij JB, dan koop je direct een stukje zekerheid en service. 

Een baby opblaas object speciaal op maat? 

Dat kan zeker! Een grote inflatable koop je niet zomaar, dus we snappen dat jij misschien hele specifieke wensen hebt. Dan kun je een opblaas baby kopen die speciaal op maat wordt gemaakt. We hebben al duizenden producten op maat gemaakt, in allerlei varianten. Jij vraagt het en wij kunnen het maken! 

Nu een mega baby kopen?

Neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken. 

Direct contact
 

Image
sarah en abraham maatwerk

Wij maken jouw Sarah & Abraham op maat! - Vanaf €1.350,-

Spring jij graag in het oog met unieke Sarah & Abraham poppen? Samen maken wij een waanzinnig ontwerp en een Sarah & Abraham die aan al jouw wensen voldoet. 

Laat je inspireren
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65