Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar assortiment

Opblaasbare Waterglijbanen Kopen

Glijbanen; misschien wel de meest tijdloze attractie voor jong en oud! JB Inflatables heeft de mooiste opblaasbare waterglijbanen in het assortiment. Ze zijn spectaculair, gebruiksvriendelijk en staan garant voor entertainment.

Koop jij een waterglijbaan bij JB? Dan haal jij hét hoogtepunt voor elk evenement in huis.

Kleurrijke waterglijbaan kopen doe je bij JB Inflatables

Alleen al door de opvallende kleuren is een opblaasbare waterglijbaan van JB Inflatables voor jonge én oudere kinderen aantrekkelijk. Voor de jongere kinderen zijn er spannende dierenthema’s, herkenbare sprookjesfiguren en nog veel meer! Zijn de kinderen in jouw doelgroep wat ouder? Ook voor hen zijn er talrijke mogelijkheden voor coole glijbanen.

Opblaasbare waterglijbaan kopen met 5 jaar garantie

Welke keuze heb je gemaakt? De opblaasbare glijbaan met prinsessen voor de allerjongsten? Of juist de Monsterslide met dat coole thema? Het maakt eigenlijk niet uit. Het zijn allemaal topproducten, op het gebied van beleving én van kwaliteit. Daarom geeft JB 5 jaar garantie op elke opblaasbare glijbaan. En als er onverhoopt iets misgaat, dan staat ons serviceteam natuurlijk voor je klaar.

Image
Attracties en spelen op maat met logo's of volledig eigen spellen aanvragen is mogelijk

Een uniek opblaasbaar spel op maat!

Van stormbaan tot rodeostier en van bungeerun tot voetbalspel: met een opblaasbare attractie kun je jong en oud eindeloos vermaken.

Ontdek de mogelijkheden
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65