Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar assortiment

Opblaasbare voetbalvelden en voetbalspelen

Voetbal is dé volksport en staat voor plezier, spanning en samenhorigheid. Het is dan ook niet meer dan logisch dat JB Inflatables de gaafste opblaasbare voetbalattracties in het assortiment heeft. Een opblaasbaar voetbalveld huren, een opblaas voetbalveld kopen, een bumperbal kopen: wij hebben het allemaal. Onze voetbalspelen veroorzaken hilariteit alom, brengen mensen bij elkaar en bezorgen jong en oud de dag van hun leven!

Opblaas voetbal, waanzinnig hilarisch!

Bumperballen kopen? Goed idee! In een grote opblaas voetbal een potje voetbal spelen zorgt voor veel hilariteit bij de spelers én hun supporters! Een bumperbal kopen is gewoon altijd een slimme keuze. Personeelsuitje, familiedag of een vrijgezellenfeest? Met dit voetbalspel beleeft jouw klant een waanzinnige dag met vrienden, collega’s of familie. En natuurlijk verkoopt JB Inflatables ook kindermaten! Zo wordt elk kinderfeestje een onvergetelijke happening waar de kleintjes én hun ouders nog lang over napraten!

Van pannakooi tot opblaasbaar voetbalveld, JB Inflatables heeft het!

Met een voetbalveld scoor je altijd! Voetbal is eenvoudig om te spelen. Iedereen kan het doen. Zeker weten dus dat je genoeg aanvragen krijgt om je investering snel en eenvoudig terug te verdienen. Naast een opblaasbaar voetbalveld hebben wij daarom ook nog veel andere gave varianten van dit populaire spel in het assortiment. Wat dacht je van een coole Pannakooi, voetbaldart, voetbalgolf of de spectaculaire omhaalarena? Je kunt het zo gek niet bedenken of JB Inflatables heeft het. Nieuwsgiering geworden? Bekijk hier ons het hele aanbod.

Heb je een voetbalspel van JB Inflatables op het oog?

Weet je al welk opblaasbaar voetbalveld je wilt aanschaffen of twijfel je nog? Wil je bumperballen kopen of past een ander voetbalspel misschien beter bij jouw doelgroep en aanbod? Weet je niet zeker of je genoeg ruimte hebt voor een opblaasattractie? Het verkoopteam van JB Inflatables kan vrijblijvend al je vragen beantwoorden. Twijfel geen moment en neem direct contact met ons op. Wij denken graag met je mee, zodat jij de juiste keuze maakt! Is je oog al gevallen op een van onze populaire voetbalspelen? Bestel dan snel en eenvoudig via onze website. Wij kunnen direct uit voorraad leveren. Zo kun jij zo snel mogelijk je klanten een fantastische beleving aanbieden!

Image
JB Inflatables Meppel, Leverancier Opblaasbare Attracties en Springkussens ook voor Maatwerk

Extreem veel fun op de giga modulaire stormbaan!

Combineer 40 unieke elementen tot een eindeloos grote stormbaan.

Ontdek de mega stormbaan
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65