Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar assortiment

Opblaasbare spelen

Spelletjes staan voor oer-Hollandse gezelligheid en samenzijn. De kleurrijke opblaasspelen van JB Inflatables voegen daar nog een extra element toe: extreem veel fun! Organiseert je klant een braderie, buurtfeest of sportdag? Jij hebt natuurlijk de leukste spelattracties in je assortiment om dit evenement tot een groot succes te maken. Opblaasspelen trekken een breed publiek, want iedereen houdt wel van een spelletje. Of je nu zelf meedoet of als supporter langs de kant staat: plezier en vertier gegarandeerd voor iedereen!

Luchtkussenspellen voor jong en oud

Ons assortiment met opblaasbare spelen is enorm uitgebreid. Jongeren, volwassenen, kinderen, iedereen komt aan zijn trekken! De spectaculaire Trekrodeo Stier zorgt voor veel hilariteit onder de sportieve mannen. De tieners vermaken zich opperbest in het Sportgame center en voor de allerkleinsten mag Ezeltje Prik natuurlijk niet ontbreken in jouw aanbod. Organiseert je klant een voetbalevenement? Neem dan eens een kijkje bij onze opblaasbare voetbalspelen. Wist je dat we direct uit voorraad leveren? Je kunt je klant dus deze week nog op zijn wenken bedienen! Op zoek naar andere luchtkussenspellen? Bekijk dan eens onze andere attracties en spelen.

Populaire opblaasbare spelattracties van JB Inflatables

Spelletjes doen is van alle tijden, dus onze opblaasbare spelen zijn én blijven enorm populair! Die aanvragen komen vanzelf wel binnen, nu en in de toekomst. Een mooie investering dus voor de lange termijn, die je ook nog eens lekker snel terugverdient. Wist je ook dat we alle spelvarianten kunnen leveren in elke gewenste kleur en met elke denkbare print? Natuurlijk ook in je eigen huisstijl. Met jouw bedrijfsnaam op ieder evenement krijgt je naamsbekendheid een flinke boost. En dat levert jou natuurlijk weer nieuwe klanten op. We leveren de spelen altijd met blower, transsportzak en een duidelijke handleiding. Zo heb jij alles bij elkaar om je klant de ultieme beleving te bezorgen!

Een professioneel opblaasspel op maat gemaakt

Heb je een keuze gemaakt uit een van onze vrolijke opblaaspelen? Bestel dan snel en eenvoudig via onze website. Wij leveren razendsnel uit voorraad. Ook als je heel specifieke wensen hebt, helpen wij je graag. Want wij begrijpen dat jouw aanbod van inflatables perfect moet aansluiten op jouw doelgroep. Dus heb je zelf een leuk idee voor een uniek spel? Neem vandaag nog contact op met ons designteam en ontvang binnen één werkdag een te gek ontwerp. Wij maken met plezier alles voor jou op maat! Wil je ons eerst nog vrijblijvend iets vragen? Ons verkoopteam staat voor je klaar.

Image
Attracties en spelen op maat met logo's of volledig eigen spellen aanvragen is mogelijk

Een uniek opblaasbaar spel op maat!

Van stormbaan tot rodeostier en van bungeerun tot voetbalspel: met een opblaasbare attractie kun je jong en oud eindeloos vermaken.

Ontdek de mogelijkheden
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65