case

Area 50 Jump, DE: iedereen mag komen springen

Waarom zou een indoor springkussenpark alleen voor kinderen zijn? Bij Area 50 Jump in het Duitse Bergkamen doen ze niet moeilijk over leeftijd: iedereen is welkom!

Voor de heropening van Area 50 Jump ontwikkelde JB een prachtig speelpark, met onder andere een glijbaan, klimmuur en arena vol interactieve opblaasbare speeltoestellen. Natuurlijk zijn kinderen van harte welkom, maar ook volwassenen mogen komen springen. Sterker nog, Area 50 Jump stelt de springkussens beschikbaar voor mensen die bewegingsoefeningen willen doen. Multifunctioneel dus! JB ontwierp het park speciaal op maat voor de ruimte, en is helemaal afgestemd op de visie en plannen van Area 50 Jump.

Image
Maatwerk Indoor speel park Area 50 Jump

Opdracht

Bij JB Leisure gaan we altijd voor de allerhoogste kwaliteit. Gelukkig was Area 50 Jump ook precies daarnaar op zoek: voor de heropening van hun indoor springpark zochten ze springkussens die niet alleen heel erg leuk, maar ook stevig, veilig én onderhoudsarm waren. Say no more! 

 

Aanpak

Nadat we feilloos begrepen wat Area 50 Jump voor ogen had, maakten onze designers een voorstel. Dit bespraken we uitgebreid met de opdrachtgever. Daarna gingen we aan de slag! Bij de ontwikkeling van de verschillende toestellen gebruikten we oersterke materialen, met extra verstevigingen op plekken waar veel wrijving ontstaat. Ook zorgden we dat alle onderdelen van het park makkelijk zijn op te zetten en schoon te houden. Want hoe leuk een park ook is, veiligheid en hygiëne staan natuurlijk voorop!

Maatwerk Indoor speel park Area 50 Jump

Resultaat

Net als Area 50 Jump zijn we bij JB hartstikke trots op het eindresultaat: een uniek speelpark op maat, vol activiteiten voor jong én oud!

We zijn heel erg trots op het eindresultaat: een uniek speelpark voor jong en oud!

Wij helpen je graag

Ben je enthousiast geworden van wat je tot nu toe hebt gezien, maar zou je nog graag iets meer informatie ontvangen? Die geven wij je graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel direct!

+31 (0)522 24 61 69
Image
Esmee