Artikel

Alles wordt leuker met BUBBLES!

Heb jij ze al gezien, de producten van JB Bubbles? Het idee is eigenlijk heel simpel: een inflatable van JB in combinatie met schuim, héél véél schuim. Gegarandeerd succes.

Sinds de lancering van JB Bubbles werden er al veel toffe Bubble Parks, Cannons, Shooters en Specials verkocht aan particulieren en (verhuur)bedrijven. En dat pakt goed uit. Zoals bij Marnix Stams uit Rotterdam, eigenaar van Revelation Events. “Ik kocht een Bubble Park Dino bij JB en die gaat als een malle! Hij is minimaal elke week verhuurd. Soms voor een dag, soms voor langere tijd.”

De ondernemer organiseert evenementen waarbij hij onder meer opblaasbare springkussens, buikschuifbanen en glijbanen inzet.

"Alles draait om die eerste indruk. Mensen moeten meteen enthousiast worden. Schuim is zo’n goede toevoeging. Het heeft alles: beleving, je duikt erin en het is echt een soort feestje."
Image
Opblaasbare bubble parken kopen voor kinderen in dino thema

Een beleving, dat is het zeker. JB Bubbles is bij jonge en oudere kinderen enorm populair. Ze rennen er in en kunnen zich uren vermaken in het schuim. Dat schuim – de JB Bubble vloeistof - wordt eerlijk en zorgvuldig geproduceerd door JB zelf. De hoeveelheid is perfect afgestemd op jouw inflatable, waardoor je precies genoeg bubbels hebt en er niets verloren gaat! Bang voor schade aan je gazon hoef je niet te zijn, want de Bubble vloeistof is onschadelijk.

“Een springkussen opzetten kan iedereen, het is de beleving die je als verhuurder moet creeëren”, benadrukt Marnix Stams. En dat klopt. De eerste zorg haalt JB Inflatables voor je weg. Het opzetten van een springkussen is niet moeilijk. Hoe het werkt? Nou zo:

1. Zet je inflatable op

2. Maak de JB Bubble Machine klaar

3. Koppel de JB Bubble Machine met de inflatable

4. Zet de blower aan en spelen maar!

Zo heeft Revelation Events onlangs de Spetterweek georganiseerd voor kinderen uit Rotterdam. Hier stonden meerdere inflatables van JB, waaronder natuurlijk het Bubble Park Dino. De reacties waren volgens Stams louter positief.

Het is bizar, mensen vinden het geweldig!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar het assortiment van JB Bubbles? Klik dan op onderstaande button en neem een kijkje!

Bekijk JB Bubbles

 

 

Opblaasbare bubble schuimparken kopen voor kinderen in candy thema
Opblaasbare schuim bubble kanonnen in standaard thema kopen voor kinderen
Bubble Shooter Dolphin
Opblaasbare schuim bubble kerstman kopen
Bubble park Unicorn

Wanneer jij zorgt voor een mooi kussen, de juiste hoeveelheid JB Bubble vloeistof en een mooie locatie, zit het met die beleving ook wel snor. Wanneer je het groots aan wilt pakken, zoek je meerdere gave designs uit en houd je een eigen Bubble-evenement!

Wij helpen je graag

Ben je enthousiast geworden van wat je tot nu toe hebt gezien, maar zou je nog graag iets meer informatie ontvangen? Die geven wij je graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel direct!

+31 (0)522 24 61 69
Image
thumbnail_Mark.png