Overslaan en naar de inhoud gaan
case

Airspace: een omvangrijk en uniek indoorspeelpark

Ondernemer Maciej Lésniak zocht voor zijn nieuwste project een grote leverancier en samenwerkingspartner.

In Polen zijn trampolineparken enorm populair. Ondernemer Maciej Lésniak is al jaren actief in de amusementsector en speelt met zijn verschillende trampolineparken goed in op deze trend. Maciej kwam bij JB Inflatables met het idee voor een omvangrijk opblaasbaar indoorspeelpark. Aan ons de vraag of wij dit maatwerkproject volledig wilden ontwerpen, produceren en installeren.

Image
Air Space Inflatable Play Park

Opdracht

Maciej had een opblaasbaar indoorspeelpark van maar liefst 1.400 m2 in ruimtevaartthema voor ogen, dat zowel voor kinderen als voor jongeren geschikt zou zijn. Het speelpark moest zoveel mogelijk uiteenlopende opblaasbare attracties, waaronder een enorm springkussen voor kleine en grote kinderen, en een indrukwekkende eyecatcher bevatten.

 

Aanpak

Voor het startoverleg bezocht Maciej onze hoofdlocatie in Meppel. Wij bespraken alle mogelijkheden en inventariseerden zijn wensen. Op basis daarvan maakten wij de designs en daarop gaf Maciej feedback. Zo kwamen wij in nauwe samenspraak tot het definitieve design. Na akkoord produceerden wij het indoorspeelpark en installeerden wij dit op locatie.

Glijbaan

Resultaat

Het resultaat is Airspace: een ongeëvenaard opblaasbaar indoorpark van maar liefst 1.400 m2, waar jong en oud zich helemaal kunnen uitleven. Het speelparadijs bestaat onder meer uit drie grote glijbanen, diverse stormbanen, een klimtoren en interactieve spelen. Op een gigantische airbag kunnen de kleinste bezoekers veilig springen en tegelijkertijd biedt deze attractie de grotere bezoekers de nodige uitdagingen. In het midden van het speelpark fungeert een enorme opblaasbare astronautenhelm als eyecatcher.

Maciej Lésniak, oprichter Airspace: “Ik had al vier trampolineparken en ben continu bezig met de volgende stap. Hoe kan ik vernieuwen? Voor mijn nieuwste plan zocht ik een partner en al snel belandde ik bij JB Inflatables. Mijn project was enorm en JB is een grote speler. Dat paste voor mijn gevoel goed. Bovendien werken er jonge medewerkers, die begrijpen waar mijn doelgroep behoefte aan heeft.

 

Ik ben heel tevreden over de samenwerking met JB. Tijdens de ontwerp- en productiefase gaven zij direct antwoord op mijn vragen. En als er nu iets moet worden gerepareerd, hoef ik maar te bellen en zij komen zo snel mogelijk. Inmiddels ben ik alweer over een nieuw trampolinepark aan het nadenken. Hieraan wil ik opnieuw samen met JB werken. Het is belangrijk en fijn om voor dit soort projecten een goede partner te hebben.”

De medewerkers van JB begrijpen waar mijn doelgroep behoefte aan heeft. Ik ben heel tevreden over onze samenwerking.

Wij helpen je graag

Ben je enthousiast geworden van wat je tot nu toe hebt gezien, maar zou je nog graag iets meer informatie ontvangen? Die geven wij je graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel direct!

+31 (0)522 24 61 69
Image
thumbnail_Mark.png