Overslaan en naar de inhoud gaan
case

Air Haus, UK altijd een vol park!

Een hal omtoveren tot een enorm speelparadijs: JB heeft de ervaring en de middelen om dit te realiseren. Air Haus kiest voor JB omdat zij service en vakkundigheid belangrijk vinden.

Air Haus heeft gekozen voor een park geheel in de kleuren van de huisstijl. Dit heeft geresulteerd in een inflatable vol in het oog springende kleuren. De eye-catchers zijn de twee grote glijbanen in het midden. Verder zijn er onder andere een mechanische sweeper en Jumping Balls geplaatst en is er een interactieve wand met IPS spots.

De verschillende elementen zorgen ervoor dat het park geschikt is voor zowel jonge kinderen als tieners en volwassenen. Hiermee wordt het park aantrekkelijk voor een brede doelgroep.

Image
Air Haus Inflatable Park

Topkwaliteit

Van JB mag je de hoogste kwaliteit verwachten, dat is ons streven.  Zo verstevigen we onze producten extra op plekken waar veel wrijving kan ontstaan. We weten dan ook zeker dat we kwaliteitsattracties verkopen aan verhuurders en exploitanten. Bovendien zijn onze speelparken snel op te zetten, goed schoon te houden en gemaakt van oersterk materiaal. Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop. We helpen je graag om jouw eigen speelparadijs te ontwikkelen.

Onze ervaring met JB is absoluut geweldig, van start tot finish

Jack Pendlebury Air Haus - Interactive Inflatable Park

Jumping balls

Het proces

Nadat jouw wensen duidelijk zijn, gaat JB aan de slag. Onze designer maakt een voorstel van het park. Met jouw persoonlijke JB accountmanager bespreek jij het design, waarna onze designer een voorstel maakt. Het designteam gaat voor je aan de slag om samen tot het beste resultaat te komen.

Jouw droompark in 9 stappen

 

Een park waar wij trots op zijn!

Bekijk de video van het opblaasbare speelpark in Sheffield, om een goede impressie te krijgen van de sfeer en de mogelijkheden van een op maat gemaakt pretpark. Dit wil jij toch ook?

Wij helpen je graag

Ben je enthousiast geworden van wat je tot nu toe hebt gezien, maar zou je nog graag iets meer informatie ontvangen? Die geven wij je graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel direct!

+31 (0)522 24 61 69
Image
Esmee