Skip navigation
9.8
Kiyoh: Lees 80 reviews
Menu

Opblaasbare Sarah en Abraham poppen

Sarah en Abraham

Bent u op zoek naar een opblaasbare Sarah en Abraham pop? JB-Inflatables heeft een groot assortiment feestpoppen, van klein tot groot en in verschillende thema's!

Opblaas Sarah & Abraham

50 Jaar oud/jong; zo'n significante mijlpaal móét natuurlijk groots gevierd worden! Daarom hebben wij hier het grootste assortiment opblaasbare Sarah en Abraham poppen beschikbaar voor particulieren en verhuurbedrijven. Wij verkopen niet alleen Sarah en Abraham opblaaspoppen, maar ook draagbare opblaaspakken, feestelijke bogen voor in de voortuin, thema feestpoppen, halve opblaaspoppen voor 25 jarigen en vrolijke skydancers uitgebeeld in stelletjes van gevarieerd thema.

Sarah en Abraham luchtpoppen alsmede onze skydancers zijn eenvoudig op te zetten, worden gratis geleverd in heel Nederland en komen met tenminste 2 jaar garantie. Door middel van meegeleverde banners zijn de meeste opblaas feestpoppen van een andere leeftijd te voorzien, dus deze Sarah en Abraham poppen zijn niet alleen voor 50 jarigen geschikt, maar evenzogoed voor 60 jarigen en andere mijlpalen.

Zoek je de Abraham opblaasbaar, de halve Sarah of hele Sarah opblaaspop, dan ben je bij JB Inflatables aan het juiste adres. En naast de traditionele Abraham & Sarah poppen, leveren wij ook de nieuwste rage: de draagbare opblaaspakken! Neem de jarige mee op sleeptouw in zo'n pak, of serveer een verjaardagsontbijt in zo'n looppak. Deze speciale dag kan dan niet meer stuk. Alle 50-jaar poppen, pakken en skydancers zijn eenvoudig en snel op te blazen, van hoge kwaliteit materiaal gemaakt en zeer compact te transporteren en op te bergen. Neem vandaag nog contact op over de gewenste Sarah/Abraham uitvoering.

Bezoek de showroom of bestel direct:

Snelle offerte Snelle offerte