Skip navigation
9.8
Kiyoh: Lees 80 reviews
Menu

Over JB-Inflatables B.V.

Algemeen

Sinds 2003 levert JB-Inflatables B.V. diverse unieke springkussens, attracties, skydancers en andere opblaasbare reclame- en feestobjecten in geheel Europa. Bij de vervaardiging van al onze producten staan de woorden kwaliteit, veiligheid en animatie centraal. Inmiddels is JB-Inflatables B.V. uitgegroeid tot marktleider op het gebied van verkoop van opblaasbare producten voor professioneel gebruik of verhuur.

Assortiment

Ons zeer uitgebreide assortiment trachten wij elk jaar te vernieuwen, verder uit te breiden en te verbeteren met nieuwe producten en modellen. Ondanks de omvang van ons assortiment, zijn vrijwel alle producten uit voorraad leverbaar.

Kwaliteit en veiligheid

JB-Inflatables B.V. stelt zeer hoge eisen aan al haar producten. Om de kwaliteit te garanderen gebruiken we zelf geselecteerde pvc-doeken van 650 Gram / m2 en wel 9x9 draads! Deze doeken hebben een zeer hoge treksterkte en zijn kleurvast. Bij het vervaardigen van de springkussens worden de naden dubbel gestikt, op kwetsbare punten minimaal vier keer of er wordt gebruik gemaakt van een verstevigingband. Het springvlak wordt standaard zes maal gestikt. Dit zorgt ervoor dat u jarenlang plezier heeft van uw aankoop.

Al onze springkussens en attracties zijn gecertificeerd volgens de nieuwe NEN-14960 veiligheids- en kwaliteitsnorm. U ontvangt daarom bij elk springkussen of elke attractie een erkend keuringscertificaat, logboek en een gebruikershandleiding.

Dit certificaat is onbeperkt geldig zowel in Nederland als in België. Ieder springkussen wordt uitvoerig getest en gecontroleerd.

Showroom

JB-Inflatables B.V. is gevestigd in een showroom van 2400 m2 op Industrieterrein Oevers E in Meppel. In deze showroom bent u op afspraak van harte welkom voor meer informatie en een demonstratie van onze producten.

Demonstratie van vestiging en producten

Hier ziet u een 360 graden fotobeeld van onze showroom, logistiek en opslag:

Graag nodigen wij u hier uit voor het bekijken van de mogelijkheden en het geven van een goed advies!

Aanschaf en Levering

Wij leveren alle springkussens en attracties standaard met:

  • Gibbons Blower (CE)
  • Transportzak
  • Reparatieset
  • Verankermateriaal
  • Logboek, gebruiksaanwijzing en een erkend Nederlands keuringscertificaat.

Opblaasbare reclame- en feestobjecten worden ook standaard als complete pakketten geleverd inclusief blower, transportzak, gebruikershandleiding, reparatieset en verankermateriaal.

Optioneel:

  • Afneembaar reclamedoek (klittenband verbinding).

Wij leveren het door u aangeschafte product in Nederland en België geheel gratis.

Garantie

Al onze producten zijn voorzien van 5 jaar garantie op materiaal en fabricagefouten. Garantiegevallen worden afgewikkeld in eigen beheer: Snel en efficiënt. U weet meteen waar u aan toe bent. Naast de standaard garantie bieden wij u nu ook ons unieke Topsupport; Tot 5 jaar na uw aanschaf gratis reparatie van uw attractie, ongeacht de oorzaak van de schade.

Openingstijden

JB-Inflatables B.V. is dagelijks geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur. Graag maken wij een afspraak, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

(Eventueel ook 's avonds en in het weekend geopend, op afspraak)

Bekijk onze algemene voorwaarden

Tekortkomingen aanduiding speeltoestel

Bezoek de showroom of bestel direct:

Snelle offerte Snelle offerte