Skip navigation
9.1
Kiyoh: Lees 80 reviews
Menu

Maatwerk boardings

Opblaasbare sport boardings zijn uitermate goed in te zetten tijdens sportevenementen! Als je jouw bedrijf extra onder de aandacht wilt brengen, is een maatwerk boarding een goede optie. De boardings kunnen voorzien worden van logo, beeldmerk, slogan en/of opdruk, zijn leverbaar in vele kleuren en diverse afmetingen.

Maatwerk boarding voor diverse sporttakken

JB-Inflatables kan opblaasbare boardings voor verschillende sporten produceren. Zo hebben wij al voetbal-, handbal-, volleybal, paardenrace- en multi boardings aan onze klanten mogen leveren. Bekijk hieronder de voorbeelden. Is jouw interesse voor een boarding voor jouw organisatie of vereniging gewekt? Wij zijn jou graag tot dienst! Neem contact op voor de mogelijkheden èn een geheel vrijblijvend digitaal ontwerp van ons design team. Vrijwel alles is mogelijk bij ons!

Een opblaasbaar voetbalveld met clubkleuren en -logo heb je vast al wel eens gezien. Een dergelijke omranding, zo'n opblaasbare boarding is echter nog veel breder inzetbaar. Zo kan er een complete race boarding track op locatie opgeblazen worden voor karts, steppen en fietsen. Opblaasboarding is ook ideaal als vangrail in de bochten bij wedstrijden van allerlei sporten. De opblaasbare rand met jouw logo is natuurlijk goed in beeld voor zowel de aanwezige toeschouwers als TV kijkers thuis. Voor welk doeleinde dan ook, opblaasbare omranding in bepaalde kleuren, vorm, design of met specifieke opdruk is een maatwerk klus dat aan ons wel besteed is.

Ons design team gaat graag direct aan de slag met jouw ideeën. Stuur ons een simpele tekening van je beoogde boardings, of een 3D design van een complexe sportarea inclusief ingebouwde goals etc. en wij maken er z.s.m. een passend, praktisch, veilig en bovenal in het oog springend design van. Een opblaasbare boarding op maat laten maken, doe je bij ons.

Bezoek de showroom of bestel direct:

Snelle offerte Snelle offerte